Etutaso 4

Etutaso 4

Etusi

Olet Etuohjelmamme ylimmällä etutasolla neljä, kun yhteenlaskettu asiointisi Danske Bankissa on yli 150.000 euroa. Kuulut parhaimpiin asiakkaisiimme ja ansaitset kaikista runsaimmat alennukset sekä edut.

Päivittäispalvelupaketti edullisimpaan hintaan
Etutasolla neljä saat eksklusiivisen Platinum Plus –paketin sisältäen mm. MasterCard Platinum –kortin ainutlaatuisine ominaisuuksineen sekä sijoittajan Danske Investor –palvelut vain 8 eurolla kuukaudessa.

Veloitukseton lainopillisen asiantuntijan tapaaminen
Ota yhteys Sijoitusasiantuntijaamme ja sovi tapaaminen, kun haluat keskustella perhe- ja perintöoikeuteen tai varallisuuden hoitoon liittyvistä asioista. Lakimiehemme 1. tapaamiskerta on sinulle veloitukseton.

Puolisoalennus lainopillisista asiantuntijapalveluista
Puolisosi on oikeutettu 50 % alennukseen valikoiduista lainopillisista toimeksiannoista, esim. edunvalvontavaltuutuksen ja lahjakirjan laatimisesta, kun toimeksianto tehdään sinulle ja puolisollesi.

Alennus lainopillisista toimeksiannoista -10 %
Kiinteistö- ja asuntokauppaan liittyy usein juridisia esim. kiinnitykseen, panttaukseen tai hallinnanjakosopimuksiin liittyviä notariaattitoimeksiantoja. Saat näistä palveluista 10 % alennuksen.

Kiinteistömaailman Kodinvaihto-suunnitelma Plus
Saat parhaan mahdollisen välittäjän - kohde ja tarpeesi huomioonottaen. Lisäksi saat erityisnäkyvyyden takaava ”Arvo”-palvelun tavallisen ”Verkko”-palvelun hinnalla.

Parhaat mahdolliset asiantuntijat
Ohjaamme sinut aina tilanteesi kannalta parhaan mahdollisen asiantuntijan pakeille. Saat esimerkiksi laina- ja sijoitusneuvot sinulle sopivana ajankohtana - myös iltaisin.

Sinun puhelusi ja verkkoviestisi ovat etusijalla
Kun tunnistaudut puhelinpalvelussamme pankkitunnuksilla, pääset nopeammin puheille asiantuntijamme kanssa. Lähettäessäsi verkkopankkiviestin, otamme sen ensimmäisenä vastattavaksemme.

Saldo- ja tapahtumakyselyt Otto.-automaatilla
Jos haluat tarkistaa tilisi saldon tai viimeisimmät tapahtumat vaikka käteisnoston yhteydessä, voit tehdä sen maksutta Otto.-automaatilla.​

 
 

 

Voit saada hyvän alennuksen Käyttölainaan
Voit saada hankintojen rahoittamiseen tarkoitettuun Käyttölainaan alennetun marginaalin ja avauspalkkion maksutta.

Alennus maksukuoripalvelusta
Jos käytettävissäsi ei ole verkkopankkia, hyödynnä Maksukuoripalvelua. Allekirjoitat vain laskut, laitat ne kuoreen ja pudotat lähimpään postilaatikkoon. Etutason 4 asiakkaana saat palvelun maksutta.

Palvelua myös normaalien aukioloaikojen ulkopuolella
Voit sopia tapaamisen konttoriin tai kotisohvallesi Verkkotapaamisena myös ilta-aikaan. Lisäksi Asiakaspalvelumme vastaa puheluusi arki-iltaisin klo 20 saakka.

Sinulla on käytettävissäsi Tulot ja menot -näkymä
Etuohjelma-asiakkaana saat jatkossakin maksutta käyttöösi ajantasaisen ja havainnollisen Tulot ja menot –näkymän verkko-, Tablet- ja Mobiilipankissa.

Säästämistili kilpailukykyisellä korolla
Tavoitetilillä säästät unelmiesi toteuttamiseen ja Turvatilille säästät pahan päivän varalle. Tilit palkitsevat jatkuvasta säästämisestä bonuskorolla.

Mandatum Life tarjoaa vakuutuskorvauksen korotuksen
Saat korotuksen perheesi taloudellista turvaa lisäävän Lainaturvasi henkivakuutuksen ja tapaturmaisen pysyvän haitan vakuutuskorvaukseen.

Alennuksia Fennian vakuutuksista sekä VIP- ja lisäpalvelut
Etuohjelmaan liittyneenä asiakkaana saat merkittäviä alennuksia kodin ja perheen vakuutuksista. Fenniassa sinua palvellaan omassa VIP-palvelunumerossa, jossa voit hoitaa helposti kaikki vahinko- ja vakuutusasiasi.

Kerromme mielellämme lisää Danske Etuohjelmasta

Jos sinulla on kysyttävää etuohjelmasta, chattaa kanssamme (arkisin 9 - 17) tai soita asiakaspalveluumme 0200 20101 (pvm/mpm, arkisin 8 - 20).

 
Aloita chat

Hetken se kestää, mutta paljon antaa

Keitä kupposellinen kahvia ja liity Danske Etuohjelmaan verkkopankissa. Liittyminen kestää noin 10 minuuttia, mutta sen jälkeen sinulla on kaikki edut käytössäsi.​ Liity verkkopankissa
​​​​​

Danske Platinum Plus
-paketti

Laajin palvelupaketti vaativiinkin tarpeisiin.

 
 • Danske Investor -palvelut:
  kotimaisten arvo-osuuksien säilytys maksutta, rahastojen kertamerkinnät ilman merkintäpalkkiota*, reaaliaikaiset pörssikurssitiedot, kattavat analyysipalvelut
 • MasterCard Credit/Debit Platinum -kortti, sisältäen kattavan matkavakuutuksen
 
 • Kun maksat ostoksesi Danske Platinum -kortin luotto-ominaisuudella, saat 0,5 % maksutapaetua, joka hyvitetään vuosittain tilillesi**
 • MasterCard Debit -kortti lähimaksamisominaisuudella
 • Kaksi Danske-tiliä
 • Verkkopankkitunnukset
 
 • Veloitukseton valuutanvaihto
 • Ulkomailla eurojen nosto automaateista debit-kortilla maksutta
 • Maksuttomat tekstiviestipalvelut
 • Halutessasi verkkopankkiasiakkaan paperinen tiliote maksutta
* Ei koske Danske Invest Europe Enhanced Index ja Danske Invest North America Enhanced Index -rahastoja.

** Maksutapaedun avulla saat alennusta päivittäis- ja rahoituspalvelumaksuistasi, kuitenkin enintään pankille tarkastelujakson aikana maksamiesi päivittäis- ja rahoituspalvelumaksujen yhteismäärän. Palautus maksetaan käyttötilillesi (palvelumaksutilille).

Danske Gold
-paketti

Kehittyneet palvelut pankkiasioiden hoitoon.

 
 • MasterCard Gold Credit/Debit -kortti, sisältäen kattavan matkavakuutuksen
 • MasterCard Debit -kortti lähimaksamisominaisuudella
 
 • Kaksi Danske-tiliä
 • Verkkopankkitunnukset
 • Veloitukseton valuutanvaihto
 
 • Maksuttomat tekstiviestipalvelut
 • Ulkomailla eurojen nosto automaateista debit-korteilla maksutta

Danske Silver
-paketti

Peruspalvelut pankkiasioiden hoitoon.

 
 • MasterCard Debit -kortti lähimaksamisominaisuudella
 • Danske-tili
 • Verkkopankkitunnukset
 
 

Hinnat ja ehdot

 

Päivittäispalvelupaketit

Danske Platinum Plus -paketin palvelumaksu on 8,00 euroa/kk.
Danske Gold -paketin palvelumaksu on 3,50 euroa/kk.
Danske Silver -paketin palvelumaksu on 1,50 euroa/kk.

1.8.2017 alkaen:
Danske Platinum Plus 8,00 euroa/kk
Danske Gold 3,70 euroa/kk
Danske Silver 1,50 euroa/kk

Onko sinulla kysyttävää?

Tästä löydät vastauksia useimmin kysyttyihin kysymyksiin. Jos jokin asia jäi pohdituttamaan tai haluat kysyä liittymisestä, soita Danske Etuohjelman Asiakaspalveluun 0200 20101 (pvm/mpm) ma-pe 8-20.

Miten voin liittyä Danske Etuohjelmaan?
Ota esille verkkopankkitunnuksesi, klikkaa Liity etuohjelmaan –painiketta ja seuraa selkeitä ohjeita. Voit myös soittaa Danske Etuohjelman asiakaspalveluun 0200 20101 (pvm/mpm) ma-pe 8-20 tai tulla paikan päälle konttoriimme. Varaa aika etukäteen numerosta 0100 4000 (pvm/mpm) ma-pe 8-20 tai la 10-16. Lähimmän konttorin löydät osoitteesta www.danskebank.fi
Mikä on etutaso?
Danske Etuohjelma jakautuu neljään eri etutasoon. Etutasosi määräytyy sen mukaan mikä on yhteenlaskettu pankkiasiointisi laajuus Danske Bankissa. Mitä enemmän kanssamme asioit, sitä enemmän hyödyt.
Mistä tiedän asiointini laajuuden ja mitkä asiat siihen vaikuttavat?
Näet oman asiointisi laajuuden verkkopankissa liittyessäsi etuohjelmaan. Asioinnin laajuudella tarkoitetaan lainojen, luottojen, talletusten, säästöjen, sijoitusten sekä Mandatum Life vakuutussäästöjen yhteenlaskettua euromääräistä summaa. Asiointisi laajuuden saat selville myös asioidessasi puhelinpalvelussa tai konttorissa.

Asioinnin laajuuden määrittelyssä otetaan huomioon seuraavat henkilöasiakastuotteet:
 • Danske Bankissa olevat talletukset
 • Danske Invest Rahastoyhtiön hallinnoimien rahasto-osuuksien markkina-arvo
 • Danske Bankista hankittujen Henkivakuutusosakeyhtiö Mandatumin sijoitus- ja eläkevakuutusten markkina-arvo
 • Danske Bankin arvopaperisäilytyksessä olevien joukkolainojen jäljellä oleva pääoma
 • Danske Bankin arvopaperisäilytyksessä olevien pörssiosakkeiden markkina-arvo
 • Danske Bankissa olevien velkakirjalainojen jäljellä oleva pääoma, luottokorttien korollinen saldo, luotollisen tilin ja käyttölainan käytössä oleva saldo
 • Miten voin liittyä etuohjelmaan puolisoni kanssa?
  Voitte liittyä puolisosi kanssa etuohjelmaan taloutena, jolloin yhteenlaskettu asiointinne määrä määrittää taloutenne etutason. Tällöin hyödytte luonnollisesti enemmän. Liittyminen tapahtuu kuten muutoinkin, mutta liittyessänne valitkaa yksityishenkilön sijasta kotitalous.
  Mistä tiedän mikä päivittäispalvelupaketti minun kannattaa valita?
  Valittavanasi on kolme erilaista ja erihintaista päivittäispalvelupakettia. Riippumatta etutasostasi voit valita niistä itsellesi sopivimman pakettien sisältämien palveluiden ja tuotteiden perusteella. Danske Platinum Plus-paketti on laajin paketti, joka soveltuu vaativiinkin tarpeisiin. Danske Gold-paketti tarjoaa kehittyneet palvelut pankkiasiointisi hoitoon ja Danske Silver-paketti kattaa peruspalvelut. Tarvittaessa asiantuntijamme auttavat sinua.
  Maksaako etuohjelmaan liittyminen?
  Etuohjelmaan liittyminen on maksutonta. Päivittäispalvelujen hinta määräytyy etutasosi ja valitsemasi päivittäispalvelupaketin mukaan.
  Mitä tapahtuu, jos en liity Etuohjelmaan?
  Etuohjelmaan liittyminen ei ole edellytys asiakkuudellesi Danske Bankissa. Tällöin maksat vain käyttämistäsi palveluista ja tuotteista kulloinkin voimassa olevan palveluhinnaston mukaisesti.
  Voinko vaihtaa valitsemaani päivittäispalvelupakettia?
  Voit vaihtaa päivittäispalvelupakettia verkkopankissa, puhelinpalvelussa tai konttorissa.
  Miten saan Danske Opiskelijan edut käyttööni?
  Saat opiskelijan edut käyttöösi, kun olet 18-32 vuotias ja ilmoittaudut opiskelijaksi verkkopankissa. Tällöin olet oikeutettu Danske Opiskelijan etuihin ja saat mm. Danske Silver –päivittäispalvelupaketin veloituksetta.
  Miten saan Danske Nuoriso edut käyttööni?
  Saat Danske Nuorison edut käyttöösi automaattisesti. Valitset vain verkkopankissa haluamasi päivittäispalvelupaketin. Voit halutessasi liittyä etuohjelmaan, tällöin mm. päivittäispalvelupakettisi hinta määräytyy etutasosi mukaan.
  Miten etutason muutokset tapahtuvat?
  Etutason nousu
  Mikäli asiakkaan tai asiakkaan kotitalouden asioinnin laajuus täyttää ylempään etutasoon siirtämistä koskevat edellytykset, siirto tulee voimaan määrittelyä seuraavan kuukauden alusta. Esimerkki: Asioinnin laajuus ylittää rajan tammikuussa. Rajan ylitys havaitaan helmikuussa kuukausilaskennan yhteydessä. Asiakas nousee uudelle etutasolle maaliskuun 1. päivä.

  Etutason lasku
  Mikäli asiakkaan tai asiakkaan kotitalouden asioinnin laajuus on ollut neljä perättäistä kuukautta alle nykyiselle etutasolle vaadittavan laajuuden, asiakas siirtyy asioinnin laajuutta vastaavalle alemmalle etutasolle. Siirto tulee voimaan neljättä määrittelyä seuraavan kuukauden alusta. Esimerkki: Asioinnin laajuus alittaa rajan tammikuussa. Rajan alitus havaitaan helmikuussa kuukausilaskennan yhteydessä. Asioinnin laajuus pysyy rajan alapuolella vielä helmi-, maalis- ja huhtikuun ajan. Kun neljäs peräkkäinen rajan alitus havaitaan toukokuun laskennan yhteydessä, asiakas siirtyy alemmalle etutasolle kesäkuun 1. päivä.
  Danske Etuohjelman ehdot
  Tutustu tarkemmin Danske Etuohjelman ehtoihin.Danske Etuohjelma ehdot

  Etusi yhteistyökumppaneiltamme

  Fennia

  Etuohjelmaan liittyneenä asiakkaana saat merkittäviä alennuksia kodin ja perheen vakuutuksista. Fenniassa sinua palvellaan omassa VIP-palvelunumerossa, jossa voit hoitaa helposti kaikki vahinko- ja vakuutusasiasi.

  Etusi Fenniasta​​
   

  Kiinteistömaailma

  Ansaitset ensiluokkaista palvelua asunnonvaihtoon liittyen, siksi Kiinteistömaailma valitsee sinulle parhaan mahdollisen välittäjän - kohde ja tarpeesi huomioonottaen. Lisäksi saat Kiinteistömaailman täyden palvelun ja erityisnäkyvyyden takaavan välitysratkaisun ”Arvo”-palvelun tavallisen ”Verkko”-palvelun hinnalla.

  Etusi Kiinteistömaailmasta
  Ota yhteyttä
  0200 2580

  Chattaa kanssamme

  ​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​Säästäminen ja sijoittaminen Lainat Tilit, kortit ja pankkitunnukset

   

   

  Ota yhteyttä

  Soita meille Varaa aika neuvotteluun
  • Sijoituslinja
   0200 2000
  • Uudet asiakkaat
   0100 1580

  Löydä meidät

  Löydä lähin konttori

  Usein kysyttyä

  Tileistä Korteista Palveluistamme