Mis​sä vaiheessa asunnon ostaminen on?Asuntolaina Vakaa

Asuntolaina Vakaa

Vakaa asuntolaina sopii sinulle, kun haluat itse vaikuttaa lainasi joustavuuteen muuttuvissa elämäntilanteissasi ja varautua ennalta markkinakorkojen heilahteluun.
 
Lisäksi haluat varautua valmiiksi pidemmälle tulevaisuuteen, jotta voit toteuttaa asuntolainasi lyhennysten ohella muita tavoitteitasi.
 

 
Turva
Varaudu markkinakorkojen nousuun korkoputkella
Koronnousun vaikutus talouteesi on sitä merkittävämpi, mitä suurempi lainasi on. Korkoputkella varmistat, että lainasi viitekorko ei nouse yli enimmäistason sovitun ajanjakson aikana. Lainan korko voi olla korkoputken voimassaoloaikana enintään viitekoron enimmäistaso lisättynä marginaalilla. Korkotason laskussa hyödyt aina vähimmäistasolle asti.

Lisää perheesi taloudellista turvaa
Oma asunto on paitsi kotisi, myös pitkäaikainen sijoitus, joka parhaimmillaan kasvattaa varallisuuttasi. Siksi sinun kannattaa varautua mahdolliseen taloudellisen tilanteen yllättävään heikkenemiseen. Lainaturvalla turvaat lainasi takaisinmaksua odottamattomissakin elämäntilanteissa. Lainaturva on tarpeen erityisesti silloin, kun vastaat lainan takaisinmaksusta yksin tai vain toinen lainan osallisista käy ansiotyössä. Kriisin keskellä voit käyttää voimiasi muuhun kuin lainan uudelleenjärjestelyyn tai kodin myymiseen.

Jousto
Joustoa elämään lyhennysvapailla kuukausilla ja lainamuutoksilla
Kuukaudet eivät ole edellisten kaltaisia – taloudellisestikaan. Siksi muistutamme, että voit keventää kuukausittaista maksuerääsi hakemalla lainaasi lyhennysvapaita kuukausia. Jos olet sopinut Asuntolaina Vakaasta, sinulla on mahdollisuus hakea 12 maksutonta lyhennysvapaata kuukautta kerran vuodessa 1-3 kk kerrallaan. Muut lyhennysvapaat ovat haettavissa erikseen. Myös vähäiset lainamuutokset ovat sinulle maksuttomia kaksi kertaa laina-aikana, jos olet sopinut Danske Asuntolaina Vakaasta. Voit vaihtaa viitekorkoa korkokauden vaihteessa sekä lainasi eräpäivää tai veloitustiliä, jos vaikka palkkapäiväsi vaihtuu. Näistä muutoksista emme peri normaalihinnaston mukaista palvelumaksua.

Hintaetu Kertalainasta
Lisäetuna saat alennusta Kertalainan järjestelypalkkiosta. Kertalainaa voit hakea esimerkiksi remonttia tai muuta suurempaa hankintaa varten.

Perusominaisuudet
Lainan viitekorkona käytetään euriboria. Laina maksetaan takaisin kiinteissä tasaerissä. Lyhennysten aloittamisesta ja laina-ajasta on mahdollista neuvotella.

Hinnat ja ehdot

Palveluhinnasto, asuntolainatAsuntolainan yleiset ehdotEurooppalainen standardoitu tietosivu

Liittymällä Etuohjelmaan saat etuja lainojen palvelumaksuista. Tutustu Etuohjelman etulistaan. Etuohjelman e​dut​​​​​​

 

Esimerkkilaskelma

Jos asiakas ottaa 175.000 euron lainan, laina-aika olisi 20 vuotta ja lainan viitekorkona käytetään 12 kk euriborkorkoa, olisi lainan kokonaiskorko 1,25000 % (Kuluttajansuojalain mukaan laskettu todellinen vuosikorko 1,36 %). Luoton ja muiden luottokustannusten yhteismäärä 194.227,18 euroa, sis. Järjestelypalkkion 1020 euroa ja automaattisen tiliveloituksen maksun 2,70 euroa/maksuerä, maksuerien lukumäärä 240 kpl. (Tiedot 9.12.2016 tilanteesta)​​

  • Kokeile, millainen asuntolaina sopii juuri sinulle.

    Lainavalitsin
Ota yhteyttä
0200 2580

Chattaa kanssamme

​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​Säästäminen ja sijoittaminen Lainat Tilit, kortit ja pankkitunnukset

 

 

Ota yhteyttä

Soita meille Varaa aika neuvotteluun
  • Sijoituslinja
    0200 2000
  • Uudet asiakkaat
    0100 1580

Löydä meidät

Löydä lähin konttori

Usein kysyttyä

Tileistä Korteista Palveluistamme