Ajankohtaista

Ajankohtaista

Omistajanvaihdospalvelu tukee yritystoimintaasi

​Suomessa on peräti 15 000 yritystä, joissa omistajanvaihdos on ajankohtainen juuri nyt. Omistajayrittäjien edelleen ikääntyessä yhteensä jopa 50 000 yritystä kohtaa seuraavan 10 vuoden kuluessa tilanteen, jossa edessä on joko yrityksen myynti tai sukupolvenvaihdos. Danske Bank, Etera ja Fennia tuovat markkinoille uuden Omistajanvaihdospalvelun, joka kokoaa omistajanvaihdostilanteessa tarvittavat palvelut ja asiantuntemuksen yhdeksi helposti saatavilla olevaksi kokonaisuudeksi. Partnereina verkostossa ovat Eversheds, ProMan ja Suomen Yrityskaupat.

Tutustu palveluun

  

 

Miksi pankki kysyy?

Turvallisen asioinnin varmistamiseksi ja molemminpuolisen luottamuksen säilyttämiseksi haluamme tuntea kaikki asiakkaamme mahdollisimman hyvin.
Lue tästä lisää

Finvoice-versioiden tuki

Yhtenäistämme ja selkeytämme e-laskusanomien prosessointia. Uudempien Finvoice-versioiden käyttö mahdollistaa asiakasaineistojen laadukkaamman käsittelyn. Tästä syystä vanhimpien Finvoice-versioiden (1, 1.1 ja 1.2) tuki on päättynyt 1.1.2016. Tuettavat  versiot ovat 1.3, 2.0 ja 2.01.

Lisätietoa

  • Tietuekuvaukset tuettavista versioista löydät Finanssialan Keskusliiton sivuilta www.finanssiala.fi.
  • Omalta ohjelmistotoimittajaltasi.
 

Koskettavatko EU:n asettamat pakotteet liiketoimintaasi?

EU:n asettamat pakotteet herättävät kysymyksiä tuonti- ja vientiyrityksissä. Mistä oikein on kyse? Tietoa pakotteiden kohteina olevista maista, tuotteista ja tarvittavista vientiluvista löydät Ulkoministeriön internet-sivuilta.

www.ulkoministerio.fi

Danske Bank -konserni noudattaa kaikessa toiminnassaan EU:n asettamia pakotteita ja erityisesti maksuliikenteen osalta myös USA:n Office of Foreign Assets Control (OFAC) -viranomaisen pakotteita. Tietoa OFAC:n pakotteista löytyy OFAC:n internet-sivuilta.

Linkki OFAC:n sivulle