Rahoituslaskuri

Voit laskea omaan talouteesi sopivan kuukausierän laskurilla. Kuukausierän suuruuteen vaikuttaa auton hinta, käsiraha, korko, maksuaika sekä mahdollisen viimeisen erän suuruus.

euroa
kuukautta
euroa
Syötä numero
%

Kuukausierä on laskettu syötettyjen tietojen perusteella. Tämä ei ole Danske Financen tarjous. Rahoituksen ehdoista sovitaan henkilökohtaisesti. Rahoituksen myöntäminen edellyttää aina hyväksyttyä luottopäätöstä ja luottopäätöksen jälkeen rahoittajan lainmukaisten velvollisuuksien täyttämistä, joka voidaan saattaa loppuun vasta, kun rahoittaja on saanut kaikki tarvitsemansa asiakasta koskevat tuntemis- ja muut tiedot. Luottopäätöksen tekemistä varten Danske Finance tarkistaa asiakkaan henkilöluottotiedot Suomen Asiakastieto Oy:stä. Lainan korko ja muut ehdot tarkentuvat rahoitustarjouksessa.Kuukausierä on laskettu syötettyjen tietojen perusteella. Tämä ei ole Danske Financen tarjous. Rahoituksen ehdoista sovitaan henkilökohtaisesti.

Rahoituksen myöntäminen edellyttää aina hyväksyttyä luottopäätöstä ja luottopäätöksen jälkeen rahoittajan lainmukaisten velvollisuuksien täyttämistä, joka voidaan saattaa loppuun vasta, kun rahoittaja on saanut kaikki tarvitsemansa asiakasta koskevat tuntemis- ja muut tiedot. Luottopäätöksen tekemistä varten Danske Finance tarkistaa asiakkaan henkilöluottotiedot Suomen Asiakastieto Oy:stä. Lainan korko ja muut ehdot tarkentuvat rahoitustarjouksessa.