MasterCard Platinum

MasterCard Platinum

Verraton yhdistelmäkortti, jonka käyttämisestä hyödyt.
 
 • Maksutapaetu 0,5 % kaikista luottokorttiostoksista
 • Matkavakuutus sekä osto- ja käteisnostoturva
 • Sinulle sopiva luottoraja
 • Kätevä lähimaksuominaisuus
Kerromme mielellämme lisää korteista
Jos sinulla on kysyttävää korteista, chattaa kanssamme (arkisin 9 - 17) tai soita asiakaspalveluumme 0200 2580 (pvm/mpm, arkisin 8 - 20).​
 
 
Aloita chat

Esittely

MasterCard Platinum Credit/Debit on kansainvälinen yhdistelmäkortti, jolla maksat sekä pienet että suuret ostokset ympäri maailmaa. Voit päättää veloittuvatko ostoksesi luotolta (credit) vai tililtäsi (debit). Saat myös kortillesi juuri tarvitsemasi määrän luottoa.

Kaikista luotolla maksamistasi ostoksista saat maksutapaetua 0,5 % ostosummasta suoraan tilillesi.

Monipuolinen maksuväline missä päin maailmaa tahansa

Maksat ostoksesi kotimaassa sekä ulkomailla MasterCard-tunnuksella merkityissä liikkeissä sekä teet verkko-ostoksia turvallisesti MasterCard Secure Code – verkkokaupoissa.

Kortissa on lisäksi lähimaksuominaisuus, jolla voit maksaa ostoksesi nopeasti paikoissa, jotka hyväksyvät lähimaksun.
 

Voit siirtää luottoa MasterCard Platinum Credit/Debit –kortiltasi käyttötilillesi kätevästi verkkopankissa sekä nostaa käteistä käyttöösi pankkiautomaateilla sekä kotimaassa että matkustaessasi. Korttisi mahdollistaa myös MobilePayn välityksellä rahan siirron tilillesi tai tililtäsi. Voit valita haluatko MobilePay-rahaliikenteen menevän korttisi credit- vai debit-puolelta. Saat kortillesi saman tunnusluvun kuin muihinkin Danske Bankin kortteihisi.

Joustava takaisinmaksu

Saat kortillesi korotonta maksuaikaa keskimäärin 43 päivää. Voit myös valita maksavasi korttiluottoa takaisin pidemmällä aikavälillä, pienemmissä erissä. Näin voit tasata suurempia menoja useammille kuukausille.

Maksutapaetu

Kaikista MasterCard Platinum Credit/Debit-korttisi credit-puolella maksamistasi ostoksista saat maksutapaetua 0,5 % ostosummasta suoraan tilillesi. Esimerkiksi jos käytät kortin credit-puolta kuukausittain ostoksiin ja maksuihin 2000 eurolla, sinulle kertyy vuoden aikana 120 euroa maksutapaetua. Maksutapaetu siirretään käyttötilillesi vuosittain 1.12. ja on sen jälkeen vapaasti käytettävissäsi​.

Näet kerryttämäsi maksutapaedun verkkopankissa kohdassa "Kortit ja valuutta".

Voit hakea perheenjäsenellesi rinnakkaiskorttia, jolloin myös hänen luottokorttiostoksensa kerryttää maksutapaetuasi. Rinnakkaiskorttia voit hakea soittamalla asiakaspalveluumme 0200 2580 (pvm/mpm).

 
 • Maksutapaedun avulla saat alennusta päivittäis- ja rahoituspalvelumaksuistasi
 • Maksutapaedun minimihyvitys on 5 euroa. 1000 euron ostokset vuodessa kerryttävät 5 euroa maksutapaetua.
 • Maksutapaetu on enintään tarkastelujakson aikana maksamasi päivittäis- ja rahoituspalvelumaksujen yhteismäärä.
 • Maksutapaetu siirretään käyttötilillesi vuosittain 1.12.
 • Maksutapaedun saaminen edellyttää Danske Etuohjelmaan liittymistä.
​​

Vakuutusedut

Matkavakuutus

Korttiisi on liitetty kattava matkavakuutus, joka on voimassa aina, kun maksat matkastasi vähintään 75 % Master Card Platinum Credit/Debit –korttisi credit-puolella. Vakuutus turvaa matkaasi, mikäli matkasi aikana sairastut tai tapahtuu tapaturma, matka peruuntuu tai keskeytyy, lento myöhästyy tai matkatavarasi vahingoittuvat tai katoavat.

 

Osto- ja käteisnostoturva

Ostoturvavakuutus kattaa Mastercard -yhdistelmäkortin luotto-ominaisuudella ostetun esineen varkauden tai vahingoittumisen. Ostoturva on voimassa 6kk ostohetkestä.

Käteisnostoturvavakuutus kattaa pankkiautomaatista määrätyillä yhdistelmäkorteilla nostetun käteisen rahan varkauden tai ryöstön 12 tunnin sisällä nostoajankohdasta 500 euroon asti.

Vakuutukset ovat voimassa kaikkialla maailmassa.

Hinnat ja ehdot

MasterCard Platinum Credit/Debit-kortti sisältyy Danske Etuohjelman Danske Platinum Plus-päivittäispalvelupakettiin.

Voit hakea korttia verkkopankissa myös liittymättä Etuohjelmaan tai valitsematta päivittäispalvelupakettia. Voit myös hakea korttia, vaikka olisit valinnut jonkun toisen päivittäispalvelupaketin. Maksat tällöin kortista hinnastomme mukaisen vuosimaksun. Rinnakkaiskortin vuosimaksu määräytyy voimassaolevan palveluhinnaston mukaan.

Muistathan, että kortilla maksaminen tuo sinulle etuja. Saat 0,5 % maksutapaetua tilillesi kun maksat ostoksesi kortin luotolla. Kortti sisältää kattavan matkavakuutuksen kun maksat sen credit-puolella vähintään 75 % matkastasi.

MatkavakuutusUlkomaanmatkavakuutus (pdf)Vahinkoilmoitus (pdf)
Ostoturvavakuutus
Ehdot

 

Luoton korko on 3 kuukauden euribor lisättynä 7 prosenttiyksiköllä.

Luottokortin todellinen vuosikorko on 10,1 % laskettuna 1500 euron luotolle (1.6.2016). Arvioitu maksettavaksi tuleva luoton kokonaismäärä korkoineen ja kuluineen on 1638,72 euroa laskettuna 1500 euron luotolle (1.6.2016).

Arvioitu maksettavaksi tulevan luoton kokonaismäärä ja todellinen vuosikorko on laskettu olettaen, että luottoaika on yksi vuosi ja luotto on nostettu kokonaan, luoton korko on 6,735 % sekä vuosimaksu 0 euroa ja laskutuspalkkiot 12 x 2 euroa pysyvät samana koko luottoajan ja luotto maksetaan takaisin 12 saman määräisenä eränä kuukauden välein. Sopimus on voimassa toistaiseksi.

Korko muuttuu kolmen kuukauden välein maalis-, kesä-, syys- ja joulukuun ensimmäisen pankkipäivän viitekoron mukaisesti.

Luoton myöntää Danske Bank Oyj.

Ota yhteyttä
0200 2580

Chattaa kanssamme

​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​Säästäminen ja sijoittaminen Lainat Tilit, kortit ja pankkitunnukset

 

 

Ota yhteyttä

Soita meille Varaa aika neuvotteluun
 • Sijoituslinja
  0200 2000
 • Uudet asiakkaat
  0100 1580

Löydä meidät

Löydä lähin konttori

Usein kysyttyä

Tileistä Korteista Palveluistamme