Eläkelaskuri

Aloitus
Nykytulot
Tulot eläkkeellä
Yhteenveto
Ratkaisu

Tutki laskurilla, miten voisit saada eläkeaikaiset tulosi järjestettyä.


Eläke on usein huomattavasti palkkatasoa pienempi, joten on tarpeellista selvittää eläkeajan vaikutukset omaan talouteen.
Kerromme antamiisi tietoihin perustuen minkälainen varautuminen ja mitkä taloudelliset ratkaisut voisivat sopia sinun tarpeisiisi.

1949

67

Säästöjen nostovuodet (5 - 40v)
vuotta
Nostoaika voi olla 5 - 40 vuotta
Nykyiset tulot kuukaudessa
€ / kk
€ / kk
Toivotut bruttotulot/kk eläkkeellä
€ / kk
Voit muuttaa laskurin ehdottamaa summaa halutessasi
Kertyneet eläkkeet
€ / kk
Kertyneet eläkkeet ja kertyneet työvuodet eivät voi olla tyhjiä.
Tai
vuotta
Nykyinen säästäminen
Syötä tiedot nykyisestä säästämisestäsi eläkeaikaa varten ja siirry Yhteenvetoon Seuraava-painikkeella.
Kertyneet säästöt
Kuukausittainen säästösumma
€ /kk
Säästämisajan tuotto-oletus
*osakepaino 0%

Näet yhteenvedon tilanteestasi. Voit halutessasi muuttaa arvoja ja näet kuinka lähelle toivetuloa voisit päästä valinnoillasi.

Säästösumma / kk
€ /kk
Kertyneet säästöt
Toivottu eläkeajan bruttotulo / kk
€ /kk
Säästämisajan tuotto-oletus
*osakepaino 0%
Ratkaisu
Eläkeaikaan on alle 5 vuotta eikä tavoitetuloa voida saavuttaa ennen eläkkeen alkamista. Onko sinulla mahdollisuutta kasvattaa eläkeiän kuukausittaista tuloa joko myymällä kiinteää omaisuutta tai hyödyntämällä asuntovarallisuutta käänteisen asuntolainan avulla? Lue lisää Kotilainasta kotisivujemme Lainat -osiosta.

Rahastomerkinnän sekä jatkuvan säästösopimuksen haluamaasi rahastoon teet helpoiten verkkopankissa.
Tee rahastomerkintä valitsemalla Sijoitukset -osiosta Kaupankäynti -kategorian alta Kurssilista ja kaupankäynti -sivu. Hae valitsemasi rahasto ja klikkaa Osto-painiketta.
Tee jatkuva rahastosäästösopimus valitsemalla Sijoitukset -osiosta Muut sijoitustuotteet -kategorian alta Rahastosopimukset -sivu. Klikkaa Tee uusi sopimus -painiketta.
Voit sijoittaa myös Tavoitevakuutukseen, jonka arvonkehityksen sidot valitsemaasi rahastoon. Jätä yhteydenottopyyntö alla, niin otamme sinuun yhteyttä.


Lähettämällä yhteydenottopyynnön olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian ja autamme sinua valitsemaan itsellesi sopivan vaihtoehdon. Laskuriin täyttämäsi tiedot välittyvät yhteydenottopyynnön mukana.
Ole hyvä ja täytä pyydetyt tiedot
* Pakolliset tiedot

​Laskelma on suuntaa antava esimerkki lakisääteisen eläkkeen määrästä. Tarkoituksena on kuvata kaavamaisesti palkan ja työvuosien vaikutusta eläkkeeseen. Luvut ovat arvioita eivätkä kannanottoja asioiden todellisesta tilasta.

Laskurissa on oletettu, että säästöt sijoitetaan säästöaikana hajautetusti korko- ja osakemarkkinoille valitsemasi tuotto-oletuksen mukaisesti. Nostoaikana on oletettu, että varat ovat sijoitettuina korkomarkkinoille. Laskurissa osakemarkkinoiden vuotuinen tuotto-oletus on 8 % ja korkomarkkinoiden 4 %. Tuotto-oletukset perustuvat pitkän aikavälin keskimääräisiin historiallisiin tuottoihin kyseisissä omaisuusluokissa. Historiallinen tuotto ei ole tae tulevasta. Sijoittamiseen liittyy aina arvonvaihtelua eli sijoituksen arvo voi sekä nousta että laskea ja sijoitetun pääoman voi menettää kokonaan tai osittain. Laskelmissa on huomioitu säästämisaikana 1 % rahastojen merkintäpalkkio ja nostoaikana 1 % lunastuspalkkio. Laskelmat ovat suuntaa antavia ja ne antavat vain arvion oletetusta lisätulosta. Arvioitu eläke ja lisätulot ovat bruttolukuja eli niistä ei ole vähennetty veroja.​​​​

Ota yhteyttä
0200 2580

Chattaa kanssamme

​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​Säästäminen ja sijoittaminen Lainat Tilit, kortit ja pankkitunnukset

 

 

Ota yhteyttä

Soita meille Varaa aika neuvotteluun
  • Sijoituslinja
    0200 2000
  • Uudet asiakkaat
    0100 1580

Löydä meidät

Löydä lähin konttori

Usein kysyttyä

Tileistä Korteista Palveluistamme