Tavoitevakuutuksen edut

 • Aloitat säännöllisen säästämisen valitsemallasi summalla, esimerkiksi 50 - 100 eurolla. Voit myös aloittaa 2 000 euron kertasijoituksella.
 • Tavoitevakuutus on voimassa toistaiseksi. Säästöt ovat kuitenkin nostettavissa koska tahansa.
 • Pääoman nostaminen sopimuksesta on verovapaata. Syntynyttä tuottoa verotetaan pääomatulona vasta, kun nostat tuottoa käyttöösi.
 
 • Voit koota Tavoitevakuutukseen useita sijoituskohteita, kuten erilaisia rahastoja ja vaihtaa niitä vakuutuksen sisällä ilman välittömiä veroseuraamuksia.
 • Tavoitevakuutus sisältää henkivakuutuksen. Kuolemantapauksessa edunsaajina oleville lähiomaisille vakuutuskorvaus on perintöverovapaa 35 000 euroon saakka.
 • Voit seurata ja hoitaa Tavoitevakuutusta verkkopankin kautta Mandatum Lifen verkkopalvelussa.

Varojen nostaminen tasaisena tulovirtana

Tavoitevakuutuksesta voit nostaa varoja tilillesi kerran vuodessa. Tililtä voit siirtää varoja käyttöösi esimerkiksi toistuvana maksuna kuukausittain.
 

Miten aloitan säästämisen Tavoitevakuutukseen?

Soita Sijoituslinjallemme numeroon 0200 2000 ma-pe klo 8-20 tai la klo 9-16 (pvm/mpm) tai jätä yhteydenottopyyntö. Danske Bankin asiantuntijan kanssa voit suunnitella juuri omaan tilanteeseesi sopivan säästämisratkaisun.
 
 

Tavoitevakuutuksen myöntää Mandatum Henkivakuutusosakeyhtiö (Mandatum Life), joka vastaa vakuutuksesta. Danske Bank toimii Mandatum Lifen asiamiehenä ja on rekisteröity Finanssivalvonnan ylläpitämään vakuutusedustajarekisteriin. Finanssivalvonta valvoo vakuutusedustusta. Tämä ei ole täydellinen selvitys Tavoitevakuutuksesta. Tutustu myös tuoteselosteeseen ja vakuutussopimuksen sekä siihen liitettävissä olevien sijoituskohteiden esitteisiin, ehtoihin ja hinnastoihin.
 

Mandatum Henkivakuutusosakeyhtiö
Rekisteröity kotipaikka ja osoite
Helsinki, Bulevardi 56, Helsinki
Y-tunnus 0641130-2

Ota yhteyttä
0200 2580

Chattaa kanssamme

​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​Säästäminen ja sijoittaminen Lainat Tilit, kortit ja pankkitunnukset

 

 

Ota yhteyttä

Soita meille Varaa aika neuvotteluun
 • Sijoituslinja
  0200 2000
 • Uudet asiakkaat
  0100 1580

Löydä meidät

Löydä lähin konttori

Usein kysyttyä

Tileistä Korteista Palveluistamme