Joukko- ja indeksilainat

Joukko- ja indeksilainoilla sijoitat mielenkiintoisille markkinoille pääomaa turvaavasti. Danske Bankin vaihtuvasta valikoimasta löydät yrityksellesi niin perinteiset Danske Bankin, valtion, kuntien ja yritysten joukkolainat kuin modernitkin osittain tai kokonaan pääomaturvatut indeksilainat.
  • Tulosta
  • Sivukartta
  • Lisää suosikkeihin

Yhteystiedot
Yritysasiantuntijamme palvelevat ma - pe
8 - 18 (pvm/mpm)
Soita 0100 2580

 
Joukkovelkakirjalainat
Joukkolainasijoitus tarjoaa riskejä kaihtavalle yritykselle vakaan, perinteisen ja tutun tavan säästämiselle, joka on kilpailukykyinen tilisäästämiseen verrattaessa.

Joukkolaina sopii sijoittajalle, joka arvostaa vuotuista tuottoa. Joukkolainojen vähimmäissijoitus vaihtelee yleensä 1000 ja 50 000 euron välillä. Sijoitus ei vaadi hoitotoimenpiteitä ja on tarvittaessa muutettavissa rahaksi sopivassa markkinatilanteessa.

Indeksilainat
Indeksilainalla tavoittelet tuottoa pääomaa turvaavasti. Indeksilainasijoitus tarjoaa modernin tavan sijoittaa rajatulla riskillä erilaisille mielenkiintoisille markkinoille osittain tai kokonaan pääomaturvatusti.

Indeksilaina on joukkolainamuotoinen sijoitus, joka koostuu perinteisestä korkosijoituksesta (turvaava osa) ja erityyppisistä tuottokomponenteista (tuotto-osa). Sijoitettu nimellispääoma on turvattu ja tuoton suuruus riippuu kohde-etuuden kehityksestä. Kohde-etuuksia ovat esim. osakkeet, rahastot, korot, hyödykkeet, valuutat ja näiden yhdistelmät.
Kiinnostuitko?

Tule asiakkaaksi
Ota yhteyttä ja aloita asiakassuhde kanssamme. Olemme yrityksesi kumppani kaikissa pankkiasioissa.

Varaa aika asiantuntijallemme
Tutustu riskienhallinnan palveluihin
Nousevatko korot? Miten valuuttakurssit kehittyvät? Kysy asiantuntijoiltamme, miten yrityksesi parhaiten suojautuu erilaisilta yritystoiminnan riskeiltä.

Lue lisää riskienhallinnan ratkaisuista