Rahastot

Rahastosijoittaminen on helppo ja suosittu tapa saada yrityksesi ylimääräiset varat tuottamaan. Danske Bankin rahastovalikoimasta löydät niin yksilölliset tuotevaihtoehtomme kuin valmiit rahastoratkaisummekin. Rahastojemme kautta pääset hyötymään kansainvälisten sijoitusmarkkinoiden kehityksestä ja saat korkeatasoisen asiantuntemuksemme sekä parhaiden yhteistyökumppaneidemme sijoitusosaamisen käyttöösi.​
  • Tulosta
  • Sivukartta
  • Lisää suosikkeihin

Yhteystiedot
Yritysasiantuntijamme palvelevat ma - pe
8 - 18 (pvm/mpm)
Soita 0100 2580

 
Danske Bankin kautta laaja rahastovalikoima yrityksen käyttöön
Danske Bankilla on laadukas 60 rahaston laajuinen rahastovalikoima, josta aktiivisempikin sijoittaja löytää yritykselleen sopivat yksilölliset ratkaisut.

Danske Bankin rahastoja hoitaa Danske Capital
Rahastojemme kautta yrityksellänne on käytettävissä Pohjoismaiden johtavan varainhoitotalon resurssit ja osaaminen. Danske Capitalin omien salkunhoitoresurssien lisäksi sijoitustoiminnan tukena on Danske Bank -konsernin laajat salkunhoito- ja analyysiresurssit.

Olemme vakavarainen omaisuudenhoitaja, jonka menestyksekäs toiminta on palkittu useilla erilaisilla rahoitusalan tunnustuksilla (mm. SFR, Global Investor). Danske Bankin rahastoja hallinnoi Danske Invest.

Parasta osaamista kaikissa omaisuusluokissa Danske Bankin rahastojen kautta
Danske Bankin tarjoamien rahastojen sijotustoimintamme perustuu maailmanlaajuiseen hallittuun avoimeen arkkitehtuuriin ja edistykselliseen riskienhallintaan.

Huolellinen salkunhoitajien valinta on osa Danske Capitalin sijoitustoimintaa. Tällä varmistetaan tehokas riskienhallinta, monipuolinen salkunhoito sekä paras paikallinen osaaminen.

Kiinnostuitko?
Tutustu Suomen Danske Bankin rahastovalikoimaan

Tutustu myös

Tule asiakkaaksi
Ota yhteyttä ja aloita asiakassuhde kanssamme. Olemme yrityksesi kumppani kaikissa pankkiasioissa.

Varaa aika asiantuntijallemme
Tutustu Markets Onlineen
Haluatko käydä arvopaperi- ja valuuttakauppaa verkossa, lukea uusimmat talousuutiset ja paljon muuta.

Tutustu Markets Onlineen