Varainhoitopalvelut

Varainhoitopalvelumme lähtökohtana on tarjota yrityksenne tavoitteisiin räätälöityä, vastuullista ja korkealuokkaista varainhoitoa. Varainhoidon laadun takeena ovat pitkäaikainen kokemuksemme sijoitusmarkkinoista, yhteistyö yli salkunhoitotalojen sekä riskienhallinnan keskeinen rooli sijoitustoiminnassa.

Tarjoamme innovatiivisia ja kokonaisvaltaisia varainhoitoratkaisuja, joissa hyödynnämme kaikkia omaisuusluokkia ja maailman sijoitusmarkkinoita. Tavoitteenamme on tarjota yrityksenne varoille pitkällä aikavälillä paras tuotto suhteessa valittuun riskitasoon.

Kaikessa varainhoidossa yrityksellänne on käytettävissä Pohjoismaiden johtavan varainhoitotalon resurssit ja osaaminen. Yrityksellenne Varainhoitopalvelut tarjoaa Danske Bank Private Banking ja sijoitustoiminnasta vastaa Danske Capital.

Aktiivista varainhoitoa
Seuraamalla aktiivisesti ja laaja-alaisesti maailmanmarkkinoiden ja yrityksenne varallisuuden kehitystä ja olemme valmiit muuttamaan sijoitusten painotuksia aina tarvittaessa. Emme tyydy lepuuttamaan yrityksen rahoja yhdessä ja samassa sijoituskohteessa, vaan tavoitteenamme on tuoton vakaus ja varallisuuden maksimointi kaikissa markkinatilanteissa

Varainhoitopalvelut
Tarjoamamme varainhoito perustuu yrityksenne ja pankin väliseen sopimukseen sekä henkilökohtaiseen palveluun. Varainhoitopalveluistamme voitte valita joko täyden valtakirjan varainhoidon tai konsultoivan varainhoidon.

Täyden valtakirjan varainhoito
Hoidamme varallisuutta yrityksenne puolesta, jolloin yritykselle jää enemmän aikaa liiketoiminnan harjoittamiseen ja samalla yritys hyötyy pitkästä salkunhoitokokemuksestamme.

Tällöin hoidamme yrityksennevarallisuutta täyden valtakirjan varainhoitosopimukseen perustuen. Hoidettava varallisuus säilyy yrityksenne nimissä, mutta yrityksenne valtuutta meidät hoitamaan varallisuutta sovitun sijoitusstrategian mukaisesti

Konsultoiva varainhoito
Mikäli haluatte itse osallistua aktiivisesti yrityksenne varojen hoitamiseen, tarjoamme yrityksellenne varainhoitoon liittyvää konsultointia, sekä tietoa ja tutkimusta sijoitusmarkkinoista sijoituspäätöksien tueksi. Yrityksenne päättää suunnan, me annamme neuvoja kuinka sinne päästään.

Konsultoivassa varainhoidossa hoidettava varallisuus säilyy yrityksenne nimissä ja meidän tehtävämme on etsiä erilaisia sijoitusratkaisuja päätöksenteon tueksi. Yksittäiset sijoituspäätökset yrityksenne tekee aina itse.
  • Tulosta
  • Sivukartta
  • Lisää suosikkeihin

Yhteystiedot
Yritysasiantuntijamme palvelevat ma - pe
8 - 18 (pvm/mpm)
Soita 0100 2580

Kiinnostuitko?

Tule asiakkaaksi
Ota yhteyttä ja aloita asiakassuhde kanssamme. Olemme yrityksesi kumppani kaikissa pankkiasioissa.

Varaa aika asiantuntijallemme
Tutustu muihin tuotteisiimme
Danske Bankista löydät laajan valikoiman eri sijoitustuotteita juuri sinun tarpeisiisi.

Rahastot
Joukko- ja Indeksilainat
Sijoituskorit
Vakuutussijoitukset