MasterCard Corporate Gold

MasterCard Corporate Gold on yrityskortti paljon matkustavalle. MasterCard Corporate Classic -kortin etujen lisäksi kortti tekee matkustamisesta mukavampaa. Priority Pass avaa käyttöösi lukuisat lentokenttä-lounget ja korttiin sisältyy myös täydentävä matkavakuutus.
 
MasterCard Corporate Gold on paljon matkustavan valinta yrityskortiksi. Gold-kortilla saat samat kattavat palvelut kuin MasterCard Corporate Classic -kortilla, mutta tämän lisäksi Gold-kortti sisältää ominaisuuksia, joita paljon matkustavana osaat arvostaa.

MasterCard Corporate Gold -kortin lisäominaisuudet
  • Priority Passilla pääsy lentokenttä-loungeihin ympäri maailmaa, käyntiveloitus 25 €.
  • Viivästymisvakuutuksessa korkeampi 50 €/h korvaus lennon tai matkatavaroiden myöhästymisestä (Classic-kortissa 25 €/h).
  • Travel Assistance -palvelut, esimerkiksi korttisi kadotessa voimme toimittaa sinulle hätäkäteistä.
  • Luottorajan nosto 50 000 € saakka (edellyttää hyväksyttyä luottopäätöstä).

MasterCard Corporate Gold sopii yrityksellesi, jos
  • arvostat monipuolisia lisäpalveluja, joista on hyötyä erityisesti matkoillasi.
  • tarvitset maksuvälineen työmatkoillesi kotimaassa ja ulkomailla.
  • haluat suuremman luottorajan, joka riittää suurempiinkin hankintoihin.


Vakuutusedut
MasterCard Corporate Gold -korttiin sisältyy täydentävä vakuutus ulkomaanmatkoillasi, joka sisältää turvaa lennon tai matkatavaroiden viivästymisen varalle. Jos valitset kortin, joka on yrityksen maksuvastuulla, sisältyy korttiin aina myös väärinkäyttöturva. Voit siis riskittömästi antaa kortin useammalle työntekijälle yrityksessäsi, koska vakuutus antaa turvaa mahdollisten väärinkäytösten varalle. Lisätietoja vakuutuksista saat soittamalla Codan Forsikring A/S -vakuutusyhtiöön  +358 10 5463 300.

MasterCard Corporate Gold -korttiin sisältyy täydentävä vakuutus ulkomaanmatkoillasi, joka sisältää turvaa lennon tai matkatavaroiden viivästymisen varalle.

Jos valitset kortin, joka on yrityksen maksuvastuulla, sisältyy korttiin aina myös väärinkäyttöturva. Voit siis riskittömästi antaa kortin useammalle työntekijälle yrityksessäsi, koska vakuutus antaa turvaa mahdollisten väärinkäytösten varalle.


Lisätietoja vakuutuksista saat soittamalla matkavakuutusyhtiön asiakaspalvelunumeroon +358 10 5463 300.