MasterCard Corporate Platinum

MasterCard Corporate Platinum -kortissa on yrityskorteistamme kattavimmat palvelut. Kortinhaltijana sinulla on ilmainen pääsy kaikkiin Priority Pass -loungeihin, saat täydentävää turvaa matkoillesi ja S.O.S. International matkahätäpalvelut. Paljon matkustavana arvostat varmasti myös ympärivuorokautista sulkupalveluamme.
 
MasterCard Corporate Platinum on joustava korttiratkaisu yrityksesi tarpeisiin, silloin kun haluat parhaat palvelut ja matkustat paljon. 

Maksuvälineesi ulkomailla
MasterCard Corporate Platinum -korttia voit käyttää ympäri maailman, sillä yli 30 miljoonaa ostopaikkaa hyväksyy MasterCardin maksuvälineeksi.

Mukavammin lentokentällä
Jatkolennon odotus ei tarvitse olla matkan ikävin osuus. MasterCard Corporate Platinum -kortilla pääset käyttämään lentokenttien lounge-palveluita maksutta ja voit halutessasi viedä pientä maksua vastaan mukaan myös vieraan.

Helppoa hallinnointia
Helpotat maksamiseeen liittyvää hallinnointia keskittämällä yrityksesi ja työhön littyvän maksamisen yhdelle kortille.
Saat kuukausittain yhden laskun, joka sisältää kaikki kortilla tehdyt maksut, mikä helpottaa laskujen käsittelyä ja menojen kirjaamista kirjanpitoon.

Käteistä turvallisempaa
Kortilla saat myös tarvittaessa nostettua automaatista käteistä, jolloin sinun ei tarvitse kuljettaa sitä esimerkiksi matkoilla mukana. ​​
Lue lisää

Tutustu korttien lisäpalveluihin
Lue miten saat eri kortteihisi saman tunnusluvun tai mitä korttipalveluita verkkopankista löytyy.
Vertaa kortteja ja valitse sopivin.
Tarkista eri korttien palvelut ja ominaisuudet vertailutyökalulla ja löydä yrityksesi tarpeisiin sopivin korttiratkaisu.

Vertaa kortteja