Sijoitukset

Danske Bankista saat yrityksellesi selkokielisiä ratkaisuja ja neuvoja miten kassavarojen tehokkaalla hallinnalla voit saada lisätuottoa, hyvää likviditeettiä unohtamatta. Saat meiltä  yrityksellesi myös sijoitusratkaisut, joilla voit kartuttaa yrityksen jo kertyneitä varoja, esimerkiksi investointeihin, osingonjakoon tai henkilöstön lakisääteistä eläkettä parempaan eläketurvaan.

Danske Bankin tarjoamat sijoitusratkaisut kattavat vaativatkin tarpeet
  • suorat osakesijoitukset
  • joukko- ja indeksilainat
  • rahastot
  • meklaripalvelut
  • omaisuudenhoitopalvelut

Kaupankäyntipalvelut
Markets Online on yritysten verkkopankkiin liitettävä verkkopalvelu, jolla teet yrityksesi talletukset sekä käyt arvopaperi- ja valuuttakauppaa helposti ja nopeasti. Markkinaliikkeiden seuraaminen on helppoa, sillä käytössäsi on Reutersin talousuutiset ja markkinainformaatiota ympäri maailman. Kattavat raportoinnin palvelut antavat täsmällisen ja monipuolisen kuvan omistuksiesi kehityksestä ja tuotoista.

Rahastot
Haluatko paljon valinnanvaraa? Suomen Danske Bankilla on laadukas 60 rahaston laajuinen rahastovalikoima, josta aktiivisempi sijoittajakin löytää yritykselleen sopivat yksilölliset ratkaisut.  Rahastovalikoimamme kattaa laajasti eri sijoitusmarkkinat korko- ja joukkolainamarkkinoista osakemarkkinoihin sekä vaihtoehtoisia sijoitusluokkia, kuten raaka-aine- ja absoluuttisen tuottotavoitteen rahastoratkaisuja.

Omaisuudenhoitopalvelut
Suurempien omaisuuksien hoitoon tarjoamme Danske Capitalin palveluita. 
Suomen johtava instituutioiden, yritysten ja yhteisöjen omaisuuden hoitajana olemme hoitaneet yhteisöasiakkaiden sijoitustoimintaa vuodesta 1988 lähtien.

Suomessa Danske Capitalin palveluksessa on n. 100 omaisuudenhoidon ammattilaista ja vastaamme instituutioiden ja varakkaiden yksityishenkilöiden valtakirjasalkunhoidon lisäksi Danske Invest Rahastoyhtiön rahastojen sijoitustoiminnasta.

Toimintamme perustuu globaaliin avoimeen arkkitehtuuriin, edistykselliseen riskienhallintaan ja laadukkaaseen raportointiin. Omien resurssien lisäksi sijoitustoiminnan tukena Danske Capitalilla on käytössä Danske Bank -konsernin laajat salkunhoito- ja analyysiresurssit.

Olemme vakavarainen omaisuudenhoitaja, jonka menestyksekäs toiminta on palkittu useilla erilaisilla rahoitusalan tunnustuksilla (mm. SFR, Global Investor).
  • Tulosta
  • Sivukartta
  • Lisää suosikkeihin

Ota yhteyttä Ota yhteyttä

Ota meihin yhteyttä valitsemallasi tavalla

Soita meilleVaraa aika tapaamiseenEtsi lähin Finanssikeskus

Haluatko tietää lisää?

Sovi tapaaminen Finanssikeskukseen
Danske Bankin Finanssikeskusten toiminnan ydin on tarjota yrityksellesi eri alueiden parhaiden asiantuntijoiden muodostama tiimi.

Finanssikeskukset
Tutustu riskienhallinnan palveluihin
Nousevatko korot? miten valuuttakurssit kehittyvät? Danske Bankin asiantuntijoiden avulla suojaudut erilaisilta yritystoiminnan riskeiltä

Lue lisää riskienhallinnan ratkaisuista