Danske Online Meeting

Danske Online Meeting

Tervetuloa verkkotapaamiseen
 
  • Tapaa asiantuntijamme helposti ja kätevästi
  • Tapaaminen ilman konttorissa käyntiä
  • Tarvitset vain tietokoneen ja puhelimen
  • Myös useammalta koneelta samaan aikaan

Online Meeting eli tapaaminen verkossa on helppo ja turvallinen tapa tavata asiantuntijamme: voit käydä neuvotteluita asiantuntijoidemme kanssa työpaikallasi tai vaikka kotoasi – aivan kuin neuvottelisit kanssamme konttorissa.

 

Helppoa, turvallista ja yksinkertaista. Sinun ei tarvitse asentaa koneellesi lisäohjelmia. Tarvitset vain tietokoneen, pääsyn Business Onlineen ja puhelimen.

Myös vaativiin neuvotteluihin

Online Meeting sopii erinomaisesti myös vaativimpien neuvottelujen käymiseen. Voit neuvotella asiantuntijoidemme kanssa niin kassanhallinnasta, riskienhallinnasta kuin yrityksesi talouden suunnittelustakin.

Reaaliaikaisia laskelmia

Näyttämällä laskelmia ja grafiikoita tapaamisen aikana voimme yksinkertaistaa vaikeaselkoisempiakin asioita.
Varaa aika verkkotapaamiseen 0100 2580 ma–pe 8–18 (pvm/mpm)
 

Miten Online Meeting toimii

Varaa aika tapaamiseen

Varaa aika tapaamiseen soittamalla numeroon
0100 2580 ma–pe 8–18 (pvm/mpm) tai jätä yhteydenottopyyntö. Kun olemme varanneet sinulle ajan, saat vahvistusviestin ajasta ja päivämäärästä Business Onlinen viestiosioon.

 

Saat linkin Business Onlineen

Puoli tuntia ennen sovittua tapaamisaikaa saat Business Onlineen linkin, jonka kautta pääset liittymään verkkotapaamiseen. Kun olet siirtynyt neuvotteluun, asiantuntijamme soittaa sinulle. Neuvottelu käydään puhelimitse ja samaan aikaan näet asiantuntijasi jakamat dokumentit ja laskelmat tietokoneeltasi.

Laskelmat ja grafiikat reaaliajassa

Asiantuntijasi kuva näytetään tietokoneellasi Verkkotapaamisen ajan. Voitte katsella myös yrityksesi talouteen liittyviä laskelmia ja esityksiä reaaliajassa – aivan kuin kasvotusten asioidessasi.
 

.

Onko sinulla kysyttävää Online Meetingistä? Etsi vastauksia useimmin kysyttyihin kysymyksiin alta.

Tarvitseeko koneeseeni asentaa ohjelmia, jotta voin osallistua tapaamiseen verkossa?
Ei tarvitse. Nykyiset, kohtuullisen uudet PC- ja Mac-koneet täyttävät tarvittavat tekniset vaatimukset. Lue lisää teknisistä vaatimuksista Tietokoneen lisäksi tarvitset puhelimen, sillä keskustelemme normaalilla puhelinyhteydellä.
Kuinka kauan Online Meeting voi kestää?
Normaalisti tapaaminen kestää 30-60 minuuttia. Siksi suosittelemmekin ottamaan käyttöön joko puhelimen kaiuttimen tai handsfreen.
Mnkälainen internet-yhteys vaaditaan?
Normaali verkkoyhteys riittää. Mikäli sinulla on vanhempi modeemiyhteys tai 3G-yhteys on riittämätön, joitain ongelmia saattaa ilmetä Verkkotapaamisen aikana. Jos näin käy, voimme järjestää verkkotapaamisen käytäväksi vain puhelimitse.
Kuinka turvallinen Online Meeting on?
Olemme huomioineet kaikin tavoin, ettei kenelläkään ulkopuolisella ole pääsyä verkkotapaamiseesi. Muistathan noudattaa verkkotapaamisen yhteydessä samaa varovaisuutta kuin muuallakin internetissä. Lue lisää turvallisuudesta
Voiko verkkotapaamiseen osallistua useampikin henkilö?
Kyllä, esimerkiksi työkaverisi voi osallistua samaan verkkotapaamiseen. Tällä hetkellä voitte osallistua neuvotteluun samalta tietokoneelta ja käyttää puhelimen kaiutintoimintoa. Jatkossa myös useamman henkilön on mahdollista osallistua tapaamiseen omilta tietokoneiltaan.
Entä jos yritykseni on asettanut verkon yksityisyysasetuksiksi "Korkea/High"?
Varmista, että yrityksesi IT-asiantuntijat ovat asettaneet danskebank.com-sivuston luotettavaksi sivustoksi.
Voinko osallistua verkkotapaamiseen älypuhelimella tai tabletilla?
Toistaiseksi verkkotapaamiseen ei voi osallistua älypuhelimella eikä tabletilla.
Mistä saan apua?
Jos tarvitset apua Online Meetingissä,ota yhteyttä Asiakastukeemme.