Kansainväliset palvelut

Yksityispankkimme Luxemburgissa palvelee, kun sinulla on omaisuutta Suomen ulkopuolella tai asut ulkomailla

Miten kannattaa toimia, jos haluat ostaa kodin ulkomailta? Mitkä ovat verotukselliset seuraukset, jos saat työpaikan Iso-Britanniasta, mutta haluat säilyttää kotisi Suomessa? Ja mitä pitää huomioida, jos sinulla on jo varoja ulkomailla tai aiot siirtää niitä?

Vero- ja perintölainsäädäntö vaihtelee maittain ja voi olla monimutkainen. Yksityispankkimme Luxemburgissa on erikoistunut kansainväliseen varainhoitoon ja tarjoaa neuvontaa asuessanne ulkomailla tai muuttaessanne maasta toiseen.

 

Varainhoito ja sijoittaminen

Korkeatasoinen varainhoitopalvelumme suunnitellaan kokonaisuutena sijoitusasiantuntijoita sekä yhteistyökumppaneitamme hyödyntäen. Palvelumme räätälöidään sinun tarpeisiisi, ottaen samalla huomioon asuinpaikkasi säännöt. Voimme päättää yhdessä sijoitusratkaisuista kanssasi tai asiantuntijamme voi huolehtia sijoituksista puolestasi.

 

Varallisuussuunnittelu ja lakipalvelut

Asiantuntijamme neuvovat yli rajojen tapahtuvassa varallisuutesi suunnittelussa, jotta sinä voit keskittyä elämästä nauttimiseen. Saat henkilökohtaisen neuvonantajan, jonka asiantuntemus on aina käytössäsi. Autamme tarkistamaan muuttoon liittyvät lainopilliset, verotukselliset ja kirjanpidolliset vaikutukset.

 

Muut palvelut

Sinua palvelee suomenkielinen henkilökunta ja käytössänne ovat laadukkaat yksityispankkipalvelut sisältäen muun muassa monipuoliset rahoitusratkaisut ja päivittäisen pankkiasioinnin.

 

Danske Bank ei tarjoa vero-optimointipalveluja.