Tällä lomakkeella voit tilata Palveluyhteenvedon perunkirjoitusta varten.

Perukirja on asiakirja, jossa selvitetään kuolinpesän tila eli luetteloidaan vainajan omaisuus ja velat. Perukirjan laatimisessa auttaa Palveluyhteenveto, jossa pankki ilmoittaa kuolinpäivän tilanteen mukaan kaikki vainajan Danske Bank -konsernissa olevat tilit, tallelokerot, säilytystilit, rahastot, luotot ja luotoilla olevat vakuudet sekä takaukset.

Palvelumaksu

Palveluyhteenvedon toimituksesta peritään hinnaston mukainen palvelumaksu. Palvelumaksu veloitetaan toimituksen yhteydessä kuolinpesän tililtä. Jos kuolinpesällä ei ole veloitukseen sopivaa tiliä, lähetetään palveluyhteenvedon mukana lasku. Palveluyhteenvedon tilausta ei voi peruuttaa.

Käsittelyaika ja toimitusosoite

Toimitamme palveluyhteenvedon kuolinpesän osoitteeseen 1-2 viikon sisällä siitä, kun olemme saaneet tilauksesi ja tiedon henkilön kuolemasta Väestörekisterikeskuksesta. Jos haluat, että palveluyhteenveto toimitetaan muuhun kun kuolinpesän osoitteeseen, voit olla yhteydessä asiakaspalveluumme .

Lesken palveluyhteenveto

Perukirjassa tulee mainita myös lesken varat ja velat. Leski voi halutessaan tilata oman palveluyhteenvetonsa asiakaspalvelustamme.