Päivitä tietosi

Tällä sivulla voit toimittaa helposti ja turvallisesti kopion henkilötodistuksestasi Danske Bankille. Täytä lomakkeelle henkilötietosi ja liitä kopio voimassa olevasta henkilötodistuksestasi. Toimittamalla meille kopion varmistat, että pankkiasiointisi sujuu vaivattomasti ja rajoituksetta. 

henkilöllisyystodistus

Henkilöllisyyden todentaminen

Pankin täytyy todentaa asiakkaan henkilöllisyys viranomaisen myöntämästä voimassa olevasta henkilöllisyysasiakirjasta, kuten passista tai henkilökortista. Luottolaitos- ja rahanpesulain mukaan pankin täytyy tunnistaa asiakkaansa, varmistaa tämän henkilöllisyys henkilötodistuksena hyväksyttävästä asiakirjasta ja säilyttää kyseisen tunnistamisasiakirjan tiedot arkistossaan.

Hyväksytyt henkilöllisyystodistukset

Suomalaisen viranomaisen myöntämät asiakirjat

  • Henkilökortti
  • Kansallinen passi (ei muukalaispassi)

Edellisten asiakirjojen lisäksi hyväksymme ajokortin niiltä asiakkailta, joiden asiakkuus on avattu ennen 1.1.2019. Ajokortti voi olla vain Suomen ajokortti, joka on myönnetty 1.10.1990 jälkeen ja ei ole pahvinen tai sisällä siirtomerkintää.

Ulkomaisen viranomaisen myöntämät matkustusasiakirjat

  • Kansallinen passi (ei muukalaispassi)
  • EU- ja Schengen-alueen viranomaisen myöntämä henkilötodistus (sirullinen, sisältää hologrammin tai optisia turvatekijöitä) 

Lähetä asiakirjat

Lähetä pyydetyt asiakirjat suojattuna. Täytä pyydetyt tiedot ja valitse tiedostot jotka haluat lähettää.

Lataa tiedostot:

Ennen lähettämistä valitse tiedostot jotka haluat lähettää. Voit lähettää kerralla enintään 10 tiedostoa. Kunkin tiedoston tulee olla alle 5 Mb. Hyväksytyt tiedostomuodot ovat Word/docx/doc, Excel/xslx/xls, Pdf, Txt, Jpeg/jpg, Png ja Gif.

File Size Exceeds the Limit
Poista File Size Exceeds the Limit

Huom! Henkilö- ja ajokortista tarvitsemme kopion molemmilta puolilta.