Arman ja taloudellinen mielenrauha

"Ihmiset puhuvat ystävien kanssa avoimemmin seksielämästään kuin raha-asioistaan."

Me Danske Bankissa tiedämme, että ensiaskel taloudelliseen mielenrauhaan on avoin puhe rahasta. Tule mukaan Armanin matkaan murtamaan rahapuheeseen liittyviä tabuja. Neliosainen sarja Arman ja #taloudellinenmielenrauha on katsottavissa YouTubessa 15.10.2020 alkaen.

21eed725-00090254-554003a5

Mikä ihmeen Taloudellinen mielenrauha? 

Sapattivuosi, taloudellinen riippumattomuus, vauraus, puskuri, sijoittaminen, uusi asunto, tulojen ja menojen tasapaino... Taloudellinen mielenrauha tarkoittaa eri ihmisille eri asioita. 

Epävarmoina aikoina taloudellinen mielenrauha korostuu. Vuosi 2020 koronavirusepidemioineen osoitti miten nopeasti arkemme voi muuttua täysin. Samaan aikaan olemme jo keskellä paljon suurempaa murrosta. Ilmastonmuutoksella on monella tapaa valtavat vaikutukset elämäämme — myös talouteemme.

Me Danske Bankissa uskomme, että kaikilla suomalaisilla on oikeus taloudelliseen mielenrauhaan. Sitä lisää tutkitusti raha-asioiden tunteminen, joka taas paranee avoimella keskustelulla.

LISÄÄ TALOUDELLISESTA MIELENRAUHASTA

Danske Bank haluaa tarjota suomalaisille välineitä ja itsevarmuutta taloudellisen mielenrauhan löytämiseen. Lue lisää ja tutustu miten suomalaisten suhtautuminen omaan talouteensa on muuttunut viimeisten vuosien aikana.

Taloudellisen mielenrauhan raportit

TALOUDELLISEN MIELENRAUHAN PODCAST

Mietityttävätkö raha-asiat? Jos näin on, niin et ole taatusti ainoa.

Supersuosittu Taloudellinen mielenrauha on jo kolmannella tuotantokaudella, jossa syvennytään oman talouden hallintaan. Tässä podcastissa tavoitellaan taloudellista mielenrauhaa sijoitusbloggaaja Jasmin Hamidin ja Danske Bankin sijoittamisen huippuasiantuntijan Kaisa Kivipellon johdolla.

Kuuntele Suplassa
Katso YouTubesta

OMA TALOUS HALTUUN

Me Danske Bankissa uskomme, että jokaisella nuorella on oikeus hyvään rahasuhteeseen ja taloudelliseen mielenrauhaan, ja haluamme tukea nuorten tasavertaista talousosaamista. Siksi käynnistImme yhteistyössä kumppaniemme Lasten ja nuorten säätiön sekä Nuori Yrittäjyys ry:n kanssa nuorten taloustaitoja kasvattavan Oma talous haltuun -hankkeen, ja veimme sen toisen asteen oppilaitoksiin.

Lue lisää

Kiinnostuitko?
Tervetuloa Danske Bankiin.