Nälkäpäivä-keräys 20.–22.9.2018

MobilePaylla osallistut Nälkäpäivä-keräykseen helposti ilman käteistä. Voit lahjoittaa kätevästi myös työpuhelimellasi, sillä lahjoitussumma veloitetaan maksukortilta. Nälkäpäivänä kerätään varoja Punaisen Ristin katastrofirahastoon. Punaisen Ristin vapaaehtoiset auttajat ovat paikalla siellä, missä apua eniten tarvitaan. Sinä päätät, voivatko he viedä toivoa ja turvaa hädässä oleville.

MobilePaylla lahjoitettu euro on enemmän

MobilePaylla lahjoitettu Nälkäpäivä-euro on enemmän – me Danske Bankissa tuplaamme MobilePayn kautta tehdyt lahjoitukset yhteensä 10 000 euron kokonaissummaan asti.

Lataa MobilePay App Storesta tai Google Playsta ja lahjoita rahaa Punaisen Ristin numeroon:

1001

Lue lisää MobilePaystä

Apuasi tarvitaan!

Suomen Punaisen Ristin katastrofirahaston varoilla autetaan siellä, missä kulloinkin on suurin hätä. Lahjoitusten avulla autetaan sekä luonnonmullistusten ja sotien uhreja ympäri maailmaa että Suomessa äkillisen onnettomuuden kuten tulipalon kohdanneita.

Katastrofialueelle toimitetaan esimerkiksi huopia, puhdasta juomavettä tai kokonainen kenttäsairaala. Katastrofirahaston avulla tuetaan myös kehitysohjelmia ja taistellaan jatkuvasti sairauksia ja nälkää vastaan paikallisten vapaaehtoisten kanssa. Jokaisesta katastrofirahastoon lahjoitetusta eurosta vähintään 85 senttiä menee avustuskohteeseen.

Lisätietoa Nälkäpäivä-keräyksestä: Nälkäpäivä

MobilePaylla tuet Punaisen Ristin työtä helposti milloin vain

MobilePay on kaikkien pankkien asiakkaiden käytettävissä oleva maksuton sovellus, jolla rahan lahjoittaminen Punaiselle Ristille on helppoa ja turvallista pelkän puhelinnumeron avulla.

Lataa MobilePay App Storesta tai Google Playsta ja rekisteröidy käyttäjäksi. Rekisteröitymisen jälkeen sinun tarvitsee vain:

1. Kirjautua sovellukseen
2. Näppäillä summa ja Punaisen Ristin lahjoitusnumero 1001
3. Lähettää rahat

Voit tallentaa Punaisen Ristin lahjoitusnumeron puhelimesi osoitekirjaan niin se löytyy kätevästi myös myöhemmin – katastrofirahastoon voi tehdä lahjoituksen milloin vain.

Muita tapoja lahjoittaa

Voit myös osallistua Nälkäpäivä-keräykseen:

  • lahjoittamalla keräyslippaaseen konttorissamme
  • lähettämällä tekstiviestin SPR numeroon 16499
    (tekstiviestilahjoituksen hinta on 15 €)
  • tilisiirrolla Suomen Punaisen Ristin katastrofirahastoon:
    IBAN: FI06 2219 1800 0680 00.

Rahankeräysluvan myöntäjä:
Poliisihallitus

Rahankeräysluvan numero ja myöntämisajankohta
POL-2015-8798, myönnetty 30.11.2015.

Toimeenpanoaika ja -alue
Lupa on voimassa 1.1.2016–31.12.2020 koko Suomen alueella Ahvenanmaata lukuunottamatta.

Lataa MobilePay

Lataa MobilePay App Storesta tai Google Playsta.

Lataamisen jälkeen käynnistä sovellus ja rekisteröidy palvelun käyttäjäksi. Palveluun rekisteröitymiseksi tarvitset Debit- tai Credit-korttisi numeron sekä tilinumerosi IBAN-muodossa.

Rekisteröitymisen jälkeen tarvitset rahan lähettämiseen vain valitsemasi tunnusluvun ja vastaanottajan matkapuhelinnumeron.

Jos tarvitset apua MobilePayn käytössä, ota yhteyttä asiakaspalveluumme 0200 2589 (pvm/mpm), ma–pe klo 8–20.

Tutustu tarkemmin MobilePayhin täältä.

Kiinnostuitko?
Tervetuloa Danske Bankiin.