Onnea Suomi 100 vuotta - Elä nyt!

Danske Bank haluaa juhlistaa 100-vuotiasta Suomea, ja samalla omaa 130-vuotista taivaltaan Suomessa tukemalla nuorten talousosaamista ja nuorten unelmia.

Lahjamme 100-vuotiaalle Suomelle

Järjestämme vuoden 2017 loppuun mennessä yhdessä Nuorten Akatemian kanssa130 nuorten unelmatyöpajaa eri puolilla Suomea.

Lue lisää

Unelmatyöpajat

Työpajojen johtoajatus on Elä nyt. Rohkaisemme nuoria unelmoimaan ja miettimään, miten unelmat voidaan muuttaa suunnitelmiksi.

Lue lisää

Elä nyt -tutkimusraportti

Suomalaiset nuoret eivät unelmoi maailmanvalloituksesta tai yritysimperiumin luomisesta, vaan melko perinteisistä asioista, ilmenee Danske Bankin Elä nyt -tutkimusraportista.

Lue lisää

SuomiAreena

Danske Bank koko viikon SuomiAreenalla! Mukana menossa mm. Maiju ”Mansikkka” Voutilainen ja Duudsoni HP Parviainen. Tervetuloa mukaan unelmoimaan!

Lue lisää

Nuorten Suomi

Elämä ei odota nousukautta – myös nuoret tarvitsevat talouspoliittisia puolestapuhujia Haluamme olla rakentamassa Suomea, jossa jokaisen nuoren unelma on yhtä arvokas ja tarjota työkaluja näihin unelmiin pääsemiseksi. Haluamme olla mukana myös yhteiskunnallisessa keskustelussa etsimässä ratkaisuita nuoria koskeviin kysymyksiin.

Lue lisää

Elä nyt – idolikumppanit esittelyssä

Juhlavuoden Elä nyt -hankkeessamme ovat näkyvästi mukana videobloggaaja Maiju ”Mansikkka” Voutilainen, tuottaja-DJ Alex Mattson, Instagram-tähti Karoliina Tuominen, alppihiihtäjä Eemeli Pirinen ja jääkiekkoilija Teemu Ramstedt. Tutustu tarkemmin idoleihin ja heidän rooliinsa hankkeessa!

Lue lisää

Artikkelit