Elä nyt - idolikumppanit esittelyssä

Tutustu tarkemmin idoleihin ja heidän rooliinsa hankkeessa!

Mukana hankkeessa on viisi nuorisoidolia, jotka osallistuvat Elä nyt -hankkeeseen kertomalla unelmistaan ja omaan talouteen liittyvistä ajatuksistaan unelmavideoilla. Idolivideot näkyvät Danske Bank Suomen Instagram-tilillä @danskebankfi. Lisäksi Idolit ovat mukana tapahtumissamme läpi vuoden. On upeaa, että idolit ovat halunneet lähteä mukaan edistämään nuorten talousosaamista ja kannustamaan nuoria toteuttamaan unelmiaan. Idolit antavat kasvot tärkeälle hankkeelle, ja heidän avullaan sanoma leviää yhä laajemmalle.

Mansikkka

Mansikkka on pääkaupunkiseudulla asuva 20-vuotias tubettaja, jonka YouTube-kanavalla on vajaat 150 000 tilaajaa ja videoilla yhteensä yli 32 miljoonaa näyttökertaa. Hän tekee videoita pääasiassa omasta elämästään ja itseään kiinnostavista vaikeistakin aiheista, ja hän pyrkii videoillaan tukemaan mm. nuorten itsetuntoa ja rohkeutta olla oma itsensä.

Mansikkka Youtube-kanava: https://www.youtube.com/user/TheLimeMag/featured

Mansikkka toimii tänä vuonna myös Mielenterveyden keskusliiton Hyvän mielen lähettiläänä . Elä nyt -hankkeen tiimoilta Mansikkka oli mukana Kampin kauppakeskustapahtumassa 31.3.2017. Hänet nähdään myös torstaina 13.7. Porin SuomiAreenalla, missä Danske Bank järjestää keskustelutilaisuuksia, yleisötapahtumia ja muuta ohjelmaa.

Mielenterveyden keskusliiton Hyvän mielen lähettiläs: http://mtkl.fi/mansikkka-hyvan-mielen-lahettilas-2017/

Alex Mattson

Alex Mattson on 19-vuotias suomalainen EDM-musiikin (Electronic Dance Music) tuottaja. Mattson on uransa läpimurtovaiheessa – hänet on kiinnitetty kansainväliselle Ultra Music -yhtiölle, jolle levyttävät alan huippunimet. Mattsonin debyyttisingle UFO nousi Spotifyn viraalilistan ykköseksi heti julkaisun jälkeen ja hänen kappaleensa ovat keränneet yli 12 miljoonaa kuuntelukertaa Spotifyssa. Mattson on nouseva EDM-musiikin tähti, ja hänen unelmavideonsa taustalla soiva musiikki onkin Mattsonin omaa käsialaa.

Alex Mattson - UFO: https://www.youtube.com/watch?v=43x1PHeOh74

Karoliina Tuominen

Karoliina Tuominen on kuopiolainen 22-vuotias sometähti, joka tekee Instagramiin humoristisia sketsivideoita. Hän naurattaa myös kuuluisuuksien poseerauksista tekemillään parodiaversiolla. Instagramissa hänellä on yli 60 000 seuraajaa, ja hän on aktiivinen myös mm. Snapchatissä.

Karoliina Tuominen Instagram-tili (@karoliinatuo): https://www.instagram.com/karoliinatuo/

Eemeli Pirinen

Eemeli Pirinen on 23-vuotias Kuopio Ski Clubia edustava alppihiihtäjä. Hänen vahvin lajinsa on suurpujottelu, jossa hän on päässyt kolmesti maailmancupin pisteille. Lisäksi hän sijoittui viime kaudella Euroopan cupissa kuudesti kymmenen parhaan joukkoon. Unelmavideollaan hän puhuu tiiviistä kisakalenterista, jonka vastapainoksi hän kaipaa rauhoittumisen hetkiä.

Teemu Ramstedt

Teemu Ramstedt on suomalainen jääkiekkoilija, joka pelaa tällä hetkellä KHL-joukkue Amur Habarovskissa. Sitä ennen hän on pelannut mm. HIFK:ssa ja Espoon Bluesissa. Hän on pelipaikaltaan keskushyökkääjä. Ramstedt perusti IBD Cycling ry -nimisen pyöräilyseuran maaliskuussa 2015. Seuran tarkoituksena on levittää tietoa ja tarjota tukea tulehduksellisista suolistosairauksista kärsiville.