Lahjamme 100-vuotiaalle Suomelle

Järjestämme vuoden 2017 loppuun mennessä yhdessä Nuorten Akatemian kanssa 130 nuorten unelmatyöpajaa eri puolilla Suomea.

 

516E72F9059B2C01

 

Yhteistyössä Nuorten Akatemian kanssa toteutettavilla unelmatyöpajoilla, unelmakiertueella ja osallistavalla digitaalisella unelmoinnilla Danske haluaa olla tukemassa nuorten ainutkertaisia unelmia, ja auttaa muuttamaan ne suunnitelmiksi. Sen sijaan, että nuorille sanottaisiin: ”Elä nyt hulluja puhu”, sanotaan: ”Elä nyt.” Samalla tuemme nuorten unelmien kehittymistä kohti suunnitelmia.

Kaiken tekemisen tarkoituksena on kannustaa ja rohkaista nuoria, Suomen tulevaisuuden tekijöitä ja tukea heidän talousosaamistaan. Tämän lisäksi Elä nyt -tekeminen on suunnattu nuorten opettajille, vanhemmille, medialle ja päättäjille sekä kaikille nuorten tulevaisuudesta kiinnostuneille suomalaisille kiertuetapahtumien ja laajan, osallistavan digitaalisen tekemisen kautta.

Elämä on nyt, ja Danske Bank on tukemassa sitä, niitä hullujakin unelmia. Danske Bank haluaa kasvattaa nuorten itsevarmuutta talousasioissa positiivisella ja inspiroivalla tavalla sekä innostaa miettimään tulevaisuuden unelmia ja sitä, kuinka niihin päästä.

Haluamme olla rakentamassa Suomea, jossa jokaisen nuoren unelma on yhtä arvokas ja tarjota työkaluja näihin unelmiin pääsemiseksi. Siksi Danske Bank haluaa olla mukana myös yhteiskunnallisessa keskustelussa etsimässä ratkaisuita nuoria koskeviin kysymyksiin Keskustelua tulee käydä niin nuorten itsensä, median ja päättäjien kanssa. Elämä kun ei odota nousukautta – myös nuoret tarvitsevat talouspoliittisia puolestapuhujia.

Me Danskessa haluamme muuttaa tämän. Jokaisella suomalaisella nuorella tulee olla tasavertaiset mahdollisuudet ja työkalut tavoitella näitä unelmiaan – mitä ne sitten ovatkin. Olemme valmiina auttamaan ja kuuntelemaan nuoria niin somessa, verkossa, konttoreissa, pienissä kylätapahtumissa, suurissa yleisötapahtumissa, Lähiöfestareilla kuin SuomiAreenassa, verkkopankissa.

Kampanjan ja siihen sisältyvien työpajojen yhteydessä keräämme yhteiskunnallista keskustelua varten tutkimustietoa nuorten unelmista ja kokemaa unelmien toteuttamismahdollisuuksista.

Seuraa Suomi100-kampanjaamme myös somessa:
Facebook
Twitter
Instagram

Danske Bankin yhteistyökumppani Nuorten Akatemia on järjestö, joka tuottaa tekemisen paikkoja ja oppimisen kokemuksia yhteistyökumppaniyrityksille. Nuorten Akatemian jäseniä ovat suurimmat nuoriso- ja liikuntajärjestöt.

Nuortenakatemia: Nuortenakatemia.fi

Opettaja, haluatko tilata kouluusi unelmatyöpajan? Lue lisää

Artikkelit