Matka mielenrauhaan

UUSI SOMESARJA

Danske Bankin uudessa realitysarjassa seurataan Arman Alizadin johdolla osallistujien matkaa kohti taloudellista mielenrauhaa. 

Arman ja matka mielenrauhaan on täysin uudenlainen sarja, jossa haastetaan ennakkoluuloja ja otetaan oma talous hallintaan. 

Yhdessä elämäntapavalmentajan kanssa osallistujille räätälöidään 10 viikon valmennusohjelmat, joiden toteutumista sarjassa seurataan. Sarjassa Arman ja taloudelliset mentorit antavat osallistujille tehtäviä ja työkaluja, jotka valmistavat heistä taloudellisesti vakaampia ja itsevarmempia. 

Osa Danske Bankin hanketta

Danske Bankin Taloudellinen mielenrauha kuuluu kaikille -hanke tarjoaa suomalaisille välineitä ja itsevarmuutta taloudellisen mielenrauhan löytämiseen. Se pyrkii herättelemään suomalaiset ottamaan oman taloutensa yhä aktiivisemmin omiin käsiinsä ja herättelemään yhteiskunnallista keskustelua tärkeästä aiheesta. Osana hanketta Danske Bank on nimittänyt Arman Alizadin Taloudellisen mielenrauhan lähettilääksi.

Taloudellinen mielenrauha ja vauraus tarkoittavat eri ihmisille eri asioita. Kysyimme suomalaisilta, millaisena heidän oma taloudellinen tilanteensa ja sen tulevaisuus heille näyttäytyy. Lue lisää taloudellisesta mielenrauhasta täältä.

Ilmoittautuminen on sulkeutunut

Hakuaika on päättynyt 13.1.19 klo 23:59.

Kiitoksia kaikille kiinnostuksesta sarjaa kohtaan. Saimme lukuisia hyviä hakemuksia, ja käymme parhaillaan jatkokeskusteluja valittujen hakijoiden kanssa.

Seuraa Armanin sekä taloudellisen mielenrauhan tavoittelijoiden matkaa ja osallistu keskusteluun sosiaalisessa mediassa.

#matkamielenrauhaan #taloudellinenmielenrauha #keskityolennaiseen

Kysyttävää?

Kysyttävää sarjasta? Ota yhteyttä:
viestinta@danskebank.fi

Tallennamme ja käytämme henkilötietojasi hakiessasi tätä paikkaa sekä mahdollisen esiintymissopimuksen täytäntöön panemiseksi. Poistamme henkilötiedot hakuajan päätyttyä niiden osalta, jotka eivät tule valituiksi. Lue lisää siitä, miten käsittelemme henkilötietojasi.