Äänestä suosikkisi uusiksi korttikuviksi!

Minkälaista korttia sinä haluaisit kantaa mukanasi - näyttää ja käyttää päivittäin?

Suomen ja Danske Bankin juhlavuoden kunniaksi annoimme nuorille suunnittelijoille tehtävän suunnitella uusia kuoseja kortteihimme. Valitsimme hyvistä ehdotuksista parhaat äänestykseen. Tuomme näistä suosikkikuosit valikoimaamme loppuvuodesta 2017. Osallistu äänestykseen ja Elämyslahjakorttien arvontaan.

Valitse suosikkisi

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

Äänestä suosikkiasi ja osallistu samalla kilpailuun!

Äänestä

Kilpailun teemana: Elä nyt!

Nuoret ovat Suomen tulevaisuuden tekijöitä. Danske Bank juhlistaa 100-vuotiasta Suomea ja samalla omaa 130-vuotista taivaltaan Suomessa tukemalla nuorten talousosaamista ja nuorten unelmia. Tässä samassa hengessä annoimme korttien suunnittelun nuorille tulevaisuuden lupauksille. Toiveenamme oli löytää kortteihin uusia kuoseja, kuvia, hahmoja jne., jotka katsovat positiivisesti tulevaisuuteen ja viestivät esimerkiksi rohkeutta, haasteisiin tarttumista, ennakkoluulottomuutta tulevaisuudenuskoa ja/ tai suomalaisuutta uuden vuosisadan kynnyksellä. Kilpailu järjestettiin yhteistyössä Aalto-yliopiston Taiteiden ja suunnittelun korkeakoulun Median laitoksen kanssa kaikille ARTSin opiskelijoille.

Arvomme äänestäneiden kesken 5 x 50 € Elämyslahjakortteja. Äänestys päättyy 16.5. Arvonta suoritetaan 17.5. ja voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti. Julkistamme tuotantoon valitut ja kilpailussa palkittavat kuosit kesäkuun alussa.

Arvonnan säännöt (pdf)