Lakipalvelut

Onko sinulla varaa erota? Tiedätkö kuka sinut perii, kun kuolet? Emme aina tiedä, mitä elämä tuo tullessaan ja odottamattoman sattuessa asioiden hoitaminen on jo liian myöhäistä. Tärkeä osa taloudellista mielenrauhaa on se, että on etukäteen valmistautunut yllättäviin asioihin elämässä. Tarjoamme yhdessä yhteistyökumppanimme Lexlyn kanssa lakineuvontaa ja -palveluita, jotta sinä olisit valmiina elämän heittämiin kierrepalloihin.

Lakiasiankartoitus on tarpeen erityisesti elämän käännekohdissa, kun ostat asunnon, menet naimisiin, eroat tai kun perheeseen syntyy lapsi. Danske Bankin asiakkaana saat etätapaamisen Lexlyn perhejuristin kanssa, jossa kartoitetaan sinun lakitarpeesi. Saat myös alennusta lainopillisista toimeksiannoista. Danske Premium -asiakkaat saavat lisäksi erikoisetuna kaikki asiakirjat ilmaiseksi verkossa.

Luo Lexly-tili ja varaa aika maksuttomaan lakiasioiden kartoitukseen

Edut Danske Bankin henkilöasiakkaille:

  • Maksuton lakiasioiden tarvekartoitus perhejuristin kanssa
  • Avioehto, testamentti ja avoehto Lexlyn verkkopalvelussa veloituksetta
  • 20 % alennus kaikista kiinteähintaisista Lexlyn juristin palveluista

Alennukset saat käyttöösi, kun luot Lexly-tilin.

Luo Lexly-tili ja laita asiapaperit kuntoon

Edut Danske Premium -asiakkaille:

  • Maksuton lakiasioiden tarvekartoitus perhejuristin kanssa
  • Kaikki asiakirjat ilmaiseksi verkossa
  • 20 % alennus kaikista kiinteähintaisista Lexlyn juristin palveluista

Alennukset saat käyttöösi, kun luot Lexly-tilin.

Luo Lexly-tili ja laita asiapaperit kuntoon

Testamentti

Testamentti ei ole vain varakkaille vaan se on kaikkien oikeus. Testamentin tekeminen tai päivittäminen on ajankohtaista elämän suurissa käännekohdissa esimerkiksi, kun menet naimisiin, tai perheeseen syntyy lapsi. Testamentin avulla turvaat tahtosi toteutumisen kuolemasi jälkeen. Varmistat, että omaisuutesi jakautuu läheisillesi kuten sinä toivot. Voit samalla myös turvata puolisosi tai muun sinulle läheisen henkilön asemaa.

Lue lisää testamentista

Avioehto

Onko sinulla varaa erota? Avioliitossa syntyy avio-oikeus puolison omaisuuteen. Avioehtosopimuksen avulla on mahdollista sopia, miten omaisuus jaetaan puolisoiden kesken, kun avioliitto päättyy avioeroon tai toisen puolison kuolemaan.

Lue lisää avioehdosta

Avoehto

Avoliitossa molempien omaisuus säilyy lähtökohtaisesti omana. Vaikka avoliittolaki tarjoaa avopuolisoille tietyissä tilanteissa oikeuksia ja velvollisuuksia, pitkäkään avoliitto ei muodosta avio-oikeuden kaltaista oikeutta toisen omaisuuteen. Avoehdolla voidaan sopia ennakkoon, kuinka omaisuus jaetaan, jos avoliitto päättyy eroon.

Lue lisää avoehdosta

Edunvalvontavaltakirja

Elämän heittämät kierrepallot voivat yllättää. Tiedätkö kuka hoitaa asiasi, jos loukkaannut tai sairastut vakavasti? Edunvalvontakirjalla voit määritellä, kuka asioitasi hoitaa, kun et itse enää kykene siihen. Valtakirja kannattaa tehdä hyvissä ajoin, vaikka tällä hetkellä sille ei tuntuisi olevan tarvetta.

Lue lisää edunvalvontavaltakirjasta

Lahjakirja

Lahjakirja on järkevää tehdä, kun siirrät lapsellesi isomman rahasumman tai arvopapereita. Tietyn omaisuuden lahjoittamisessa lahjakirjan käyttäminen on pakollista. Lahjakirjaan voidaan myös lisätä ehtoja, tai päättää, että lahja ei ole osa ennakkoperintöä.

Lue lisää lahjakirjasta

Kauppakirja

Kauppakirjan avulla turvaat itsesi myydessäsi tai ostaessasi omaisuutta. Kuten lahjoittaessa myös isommista hankinnoista on hyvä tehdä kauppakirja.

Lue lisää kauppakirjasta

Tutustu muihin Lexlyn tarjoamiin lakipalveluihin

Lexly tarjoaa henkilöasiakkaillemme laajasti lakipalveluita ja –neuvontaa. Muista hyödyntää Danske Bankin asiakasetusi luomalla Lexly-tili.

Tutustu Lexlyn tarjoamiin palveluihin

Sinua saattaa kiinnostaa myös nämä


Kiinnostuitko?
Tervetuloa Danske Bankiin.

Content is loading