Korot seisauttava asuntolaina

  • Pitkä, 30-35 vuoden laina-aika jättää kuukausittain talouteesi tilaa
  • 6 kk:n lyhennysvapaa heti laina-ajan alkuun – mahdollisuus, jonka voit hyödyntää säästämiseen
  • Ensimmäiset 10 vuotta edullisella kiinteällä korolla 2,1 %*
    Korko on päivän 27.5.2022 tarjoushinta, korko vaihtuu päivittäin.
    Korko määräytyy lainannostopäivän mukaan.

  • Varmista edullinen korko – tee kaupat ja nosta laina 17.6. mennessä

    Hae lainaa

* Kiinteän koron tarjous on voimassa 2.5.-17.6.2022 nostettuihin, uusiin ja vähintään 30 vuoden pituisiin asuntolainoihin, kun otat käyttöösi Danske Gold päivittäispalvelupaketin (3,80 e/kk Etutasolla 3) ja sinulle varataan aika sijoitusneuvontatapaamiseen.
Voit hakea asuntolainaa myös ilman edellä mainittuja palveluita, jolloin kiinteän koron tarjoushinta ei ole voimassa. Palvelut  voi hankkia myös erikseen. Voit hakea asuntolainaa myös ilman kiinteää korkoa tai lyhyemmällä laina-ajalla.

Kiinteän koron tarjous ei koske sijoitusasuntoja. Tarjous on voimassa vain yhteen asuntolainaan asiakasta kohden. Tarjoushintaisen lainan vakuus on mahdollista vaihtaa ilman kustannuksia kiinteän koron voimassaoloaikana. Vakuuden vaihto edellyttää myönteistä luottopäätöstä.

Huomioithan myös, että lainan ennenaikaisesta takaisinmaksusta voit joutua maksamaan pankille korvauksen korkosuojauksen purkamisesta, eikä kiinteäkorkoiseen lainaan voi vapaasti tehdä lainamuutoksia.

Tämä ei ole pankin sitova lainalupaus. Lainan ehdoista sovitaan henkilökohtaisesti. Lainan ja lyhennysvapaan myöntäminen edellyttää aina hyväksyttyä luottopäätöstä. Luottopäätöksen tekemistä varten Danske Bank tarkistaa asiakkaan henkilöluottotiedot Suomen Asiakastieto Oy:stä.

Esimerkki: Jos asiakas ottaa 170 000 euron asuntolainan, jonka laina-aika jakautuu 10 vuoden kiinteän koron jaksoon ja 20 vuoden vaihtuvan koron jaksoon, kiinteän koron jakson ajan korko on 2,08 % ja vaihtuvan koron jakson ajan viitekorkona käytetään 12 kk euriborkorkoa. Laskentahetkellä vaihtuvan koron arvo on 0,99 %. Kuluttajansuojalain mukaan todellinen vuosikorko lasketaan käyttäen koko laina-ajalle kiinteän koron arvoa, jolloin todellinen vuosikorko 2,69 %. Luoton ja muiden luottokustannusten yhteismäärä on 231 913,68 euroa, sis. järjestelypalkkion 800 euroa ja automaattisen tiliveloituksen maksun 2,70 euroa/maksuerä. Maksuerien lukumäärä on 360 kpl. (Tiedot 27.5.2022 tilanteesta)

Esimerkki kiinteän koron hinnasta ilman tarjousta: Kiinteän koron hinta ilman pakettia, jos asiakas ottaa 170 000 euron asuntolainan, jonka laina-aika jakautuu 10 vuoden kiinteän koron jaksoon ja 20 vuoden vaihtuvan koron jaksoon, kiinteän koron jakson ajan korko on 2,38 % ja vaihtuvan koron jakson ajan viitekorkona käytetään 12 kk euriborkorkoa. Laskentahetkellä vaihtuvan koron arvo on 0,99 %. Kuluttajansuojalain mukaan todellinen vuosikorko lasketaan käyttäen koko laina-ajalle kiinteän koron arvoa, jolloin todellinen vuosikorko 2,86 %. Luoton ja muiden luottokustannusten yhteismäärä on 236 993,91 euroa, sis. järjestelypalkkion 800 euroa ja automaattisen tiliveloituksen maksun 2,70 euroa/maksuerä. Maksuerien lukumäärä on 360 kpl. (Tiedot 27.5.2022 tilanteesta)

Lue, miten asuntolainan korkosuojaus toimii

Tutustu kiinteään korkoon