Siirry sisältöön

Opiskelijakortti maksuominaisuudella veloituksetta

Maksa päivittäiset ostoksesi kaupassa ja verkossa sekä todista opiskelijastatuksesi yhdellä Frankin myöntämällä kortilla - myös reissun päällä ympäri maailman!

 


 • Pankki- ja opiskelijakortti yhdessä kortissa
 • Pankkipalvelut maksutta käyttöösi koko opintojen ajan - ikään katsomatta
 • Frankin ilmainen digiopiskelijakortti ja digipalvelu alennuksineen
Voit myös hankkia maksuominaisuudelliseen opiskelijakorttiisi kansainvälisen ISIC-tunnisteen hintaan 15 € ja korttisi käy opiskelijastatuksen todistamiseen ja ostostesi maksamiseen myös reissun päällä ympäri maailman! 5 vuoden ISIC-tunniste yhdistettynä pankkikorttiisi avaat ovet yli 150 000 opiskelijaetuun (mm. opiskelijahintaisiin lentolippuihin) yli 130 maassa.

Ota edut käyttöön ja tilaa Frankin opiskelijakortti maksuominaisuudella

Mastercard Debit -opiskelijakortti

Tietoa kortista

 • Lähimaksaminen

  Voit maksaa alle 50 euron suuruiset ostokset helposti ja nopeasti ilman tunnusluvun näppäilyä. Voit käyttää korttia myös normaaliin tapaan, hyväksyen maksut tunnusluvulla.

  Vie korttisi lähelle maksupäätettä, joka hyväksyy maksun. Sinun ei tarvitse laittaa korttiasi maksupäätteeseen eikä näppäillä tunnuslukua (PIN).

  Kaikki yli 50 euron korttiostokset maksat edelleen asettamalla korttisi maksupäätteeseen ja näppäilemällä tunnusluvun.

  Lähimaksamiseen tarkoitetut maksupäätteet ja -kortit tunnistat radioaalloin kuvatusta lähimaksu-logosta.

 • Käteisnostot

  Nosta käteistä rahaa pankkiautomaatista kotimaassa ja ulkomailla. Myös TalletusOtto-automaatista voi nostaa käteistä. Voit nostaa käteistä myös K-ruokakaupoista, Tokmannilta sekä R-kioskilta, jos maksat ostoksesi debit-kortilla.

 • Maarajaus

  Korteissamme on käytössä automaattinen maarajaustoiminnallisuus. Maantieteelliset alueet, joissa voit käyttää korttiasi, päivittyvät automaattisesti liikkumisesi mukaan. Jos esimerkiksi matkustat Suomesta Viroon ja käytät korttiasi sirulla ja tunnusluvulla Virossa, avaamme käyttöösi automaattisesti alueen Eurooppa ja samalla suljemme kotimaan käytön. Palatessasi Suomeen avaamme kortin käyttösi perusteella jälleen kotimaan alueen ja suljemme samalla Euroopan pois käytöstä.

  Voit myös itse tarvittaessa muuttaa käyttöalueita verkko-, tablet- ja mobiilipankissa sekä Asiakaspalvelumme kautta.
  Huomioithan myös, että kaikkialla sirumaksaminen ei ole vielä käytössä ja mikäli joudut käyttämään korttiasi magneettiraidalla ja vahvistamaan ostotapahtuman allekirjoituksellasi, sinun tulee itse aktivoida ko. alue käyttöön.

  Käyttöalueiden muutoksista ja kortin käytöstä suljetulla alueella lähetämme sinulle tiedon tekstiviestillä. Huolehdithan, että yhteystietosi ovat ajan tasalla, jotta viestimme tavoittaa sinut.

 • Onko sinulla jo Danske Bankin Debit-kortti?

  Tilaa opiskelijakortti maksuominaisuudella Frankin kautta. Jos sinulla on jo Debit-kortti liitettynä samaan tiliin, johon haluat liittää Debit-opiskelijakorttisi, vanha Debit-kortti lopetetaan automaattisesti noin kuukauden kuluttua uuden kortin allekirjoittamisesta. Jos vanhassa kortissasi on K-Plussa -ominaisuus, se pysyy voimassa uuden opiskelijakorttisi rinnalla.

KORTTI

Käyttövinkkejä

Lue myös


Kiinnostuitko?
Tervetuloa Danske Bankiin.