Lifeline SPAC I Oyj:n
listautumisanti

Danske Bank toimii Lifeline SPAC I Oyj:n (”Lifeline SPAC I”) listautumisannin pääjärjestäjänä yhtiön hakiessa osakkeidensa listaamista Nasdaq Helsingin pörssilistan SPAC-segmentille. 

Ohessa on esitetty listautumiseen liittyviä tärkeitä päivämääriä ja ohjaus verkkosivuille, joista pääset tutustumaan listalleotto- ja markkinointiesitteeseen sekä linkki verkkomerkintään ja verkkopankkiin (Danske Bankin asiakkaille).


Tärkeitä päivämääriä

  • Listalleottoesite saatavilla viimeistään 5.10.2021
  • Listautumisannin merkintäaika alkaa 5.10.2021
  • Oikeus keskeyttää instituutioanti ylikysyntätilanteessa aikaisintaan 12.10.2021
  • Yleisöannin merkintäaika päättyy 12.10.2021 (arvio)
  • Instituutioannin merkintäaika päättyy 14.10.2021 (arvio) 
  • Listautumisannin tulos julkistetaan 14.10.2021 (arvio)
  • Yleisöannissa merkityt osakkeet kirjataan sijoittajien arvo-osuustileille 15.10.2021 (arvio)
  • Kaupankäynti osakkeilla alkaa Helsingin Pörssin SPAC-segmentillä 15.10.2021 (arvio)

Lifeline SPAC I lyhyesti 

Lifeline SPAC I on vuonna 2021 perustettu julkinen osakeyhtiö, jonka ainoana tarkoituksena on kerätä pääomaa Listautumisannilla, listautua Nasdaq Helsingin säännellyn markkinan SPAC-segmentille ja toteuttaa yritysosto asetetussa 24–36 kuukauden aikarajassa. 

Lifeline SPAC I:n strategiana on ensisijaisesti tunnistaa ja hankkia korkean kasvupotentiaalin listaamaton teknologiasektorilla toimiva kohdeyhtiö. Kohdesegmentteihin kuuluvat esimerkiksi yritysohjelmistot, terveysteknologia, ilmastoteknologia, digitaaliset kuluttajatuotteet ja -palvelut sekä robotiikka ja laitteisto. Nämä teknologiasegmentit ovat globaalisti erittäin suuria markkinoita ja niillä on lisäksi erittäin vahvat kasvunäkymät.

Yhtiön johdossa on erittäin kokenut tiimi, jolla on laajat verkostot kohdeyhtiöihin sekä vahvat näytöt kansainvälisten menestystarinoiden rakentamisesta. Yhtiön hallituksen jäsenistä, Sponsorikomitean jäsenistä ja johdosta koostuvalle tiimille on kertynyt vuosien ajalta merkittävää kokemusta teknologiayhtiöiden kasvun rahoittamisesta ja tukemisesta, laajat verkostot sekä selkeät näytöt kansainvälisten menestystarinoiden rakentamisesta. Yhtiön hallitukseen kuuluu viisi jäsentä: Timo Ahopelto, Alain-Gabriel Courtines, Caterina Fake, Irena Goldenberg ja Petteri Koponen. Yhtiön johtoryhmään kuuluvat toimitusjohtaja Tuomo Vähäpassi sekä talousjohtaja Mikko Vesterinen. Yhtiön Sponsorikomiteaan kuuluvat Ilkka Paananen, Timo Ahopelto, Petteri Koponen, Kai Bäckman ja Juha Lindfors.

Verkkomerkinnän yleiset ehdot ja sijoittajatiedote

Verkkomerkinnän yleiset ehdot

Sijoittajatiedote

Tutustu listautumisantiin liittyviin materiaaleihin sekä Lifeline SPAC I sijoittajasivuihin

Listalleottoesite

Markkinointiesite

lifeline-spac1.com/fi/listautuminen

 

 

Merkintäaika on päättynyt 12.10.2021 klo 16.00