Jaa

Miten aloitan sijoittamisen?

Voit aloittaa sijoittamisen kanssamme helposti – olitpa jo nykyinen asiakkaamme tai toisen pankin asiakas.

Tervetuloa Danske Bankin asiakkaaksi

Olet tervetullut Danske Bankin asiakkaaksi – kätevimmin tulet asiakkaaksemme verkossa, se vie nimittäin vain pienen hetken. Tarvitset rekisteröitymiseen suomalaisen pankin pankkitunnukset, passin tai poliisin myöntämän henkilökortin, suomalaisen matkapuhelinnumeron ja sinun tulee lisäksi olla täysi-ikäinen ja -valtainen puhtaat luottotiedot omaava Suomen kansalainen.

Kun olet rekisteröitynyt, voit kirjautua Danske Bankin verkkopankkiin nykyisillä pankkitunnuksillasi kunnes olet saanut uudet Danske Bankin pankkitunnukset.

Voit avata tarvitsemasi päivittäispalvelut ja sijoittamisen Online–palvelut heti rekisteröitymisesi jälkeen. Sijoituspalveluista digitaalisesti ovat tarjolla sekä ammattimaista hoitoa varoillesi tarjoava Danske Varainhoito Online –palvelu että työvälineet itsenäiseen sijoittamiseen tarjoava Danske Kaupankäynti Online –palvelu. Erilaisilla Sijoittajan lisäpalveluilla voit lisäksi saada tukea sijoituspäätöksillesi uutisten, analyysien, verolaskelmien ja osaketyökalujen muodossa.

Aloita asiakkaaksi rekisteröityminen ”Tule asiakkaaksi” – sivulta. Opastamme sinut asiakkaaksemme vaihe vaiheelta. 

Tule asiakkaaksi

Ota Dansken sijoituspalvelut helposti käyttöösi

 • Danske Varainhoito Online

  Danske Varainhoito Online

  Varainhoito Online – palveluun kirjautumisessa autamme sinua laatimaan oman sijoitussuunnitelmasi ja valitsemaan siihen soveltuvan kustannustehokkaisiin ETF-sijoituksiin sijoittavan sijoitusratkaisun. Voit aloittaa säästämisen jo 10 eurolla kuukaudessa. 

  Tilaa Varainhoito Online – palvelu kirjautumalla verkkopankkiin.

  Voit myös soittaa Sijoitusasiantuntijakeskukseemme 0200 2000 (pvm/mpm) ma–pe 8–20, la 10–16.

 • Danske Kaupankäynti Online

  Danske Kaupankäynti Online

  Kaupankäynti Online –palvelussa avaamme sinulle maailmanlaajuiset sijoitusvaihtoehdot, jotka kattavat osakkeiden lisäksi esimerkiksi pörssinoteerattuja rahastoja (ETF) ja muita sijoitusrahastoja niin meiltä kuin muiltakin toimijoilta. Voit nauttia yksinkertaisesta, selkeästä ja kaupankäynnin volyymiisi perustuvasta hinnoittelusta. Lisäksi esimerkiksi osakkeiden ja ETF:ien välityspalkkiot ovat sitä matalammat mitä enemmän käyt kauppaa. Välityspalkkio on sama kaikilla kaupankäynnille avoimilla markkinoilla.

  Kätevimmin saat Kaupankäynti Online – palvelun käyttöösi kirjautumalla verkkopankkiin

  Voit myös soittaa Sijoitusasiantuntijakeskukseemme numerossa 0200 2000 (pvm/mpm) ma–pe 8–20, la 10–16.

 • Sijoittajan lisäpalvelut

  Sijoittajan lisäpalvelut

  Sijoittajan lisäpalvelut tarjoavat tukea sijoituspäätöksillesi. Voit ostaa lisäpalveluita niin markkina-informaation kuin tutkimus- ja analyysipalveluidenkin osalta. Valittavanasi on kolme sijoittajan lisäpalvelua: Reaaliaika-, Analyysi- ja Stream-palvelut.

  Kätevimmin otat Sijoittajan lisäpalvelut käyttöösi verkkopankin kohdasta Sijoitukset > Sijoittajan lisäpalvelut. 

  Voit avata palvelun myös soittamalla Sijoitusasiantuntijakeskukseemme numerossa 0200 2000 (pvm/mpm) ma–pe 8–20, la 10–16.

Katso myös nämä