Tee pankkipalvelujen
pikatesti

Kokeile, mitkä arkeasi helpottavat
digitaaliset palvelut sopivat sinulle parhaiten.

Suosituksemme

Suosittelemme sinulle alla olevia palveluitamme.

Sulje
Asiakkaaksi nykyisillä pankkitunnuksillasi alle 10 minuutissa
5B79F393059B2C01

Rekisteröidyt asiakkaaksemme verkossa vaivatta nykyisillä pankkitunnuksillasi. Huomaathan ennen rekisteröitymisen aloittamista ottaa esille tunnukset ja passisi tai poliisin myöntämän henkilökorttisi. Tarvitset myös matkapuhelimen ja puhelinnumeron varmistusviestiä varten.

Tule asiakkaaksi

Katso, miten helposti lisäät korttisi turvallisuutta
FE2EE85D059B2C01

Voit itse muutamalla klikkauksella rajata ne maanosat, joissa haluat Mastercard- tai Visa-korttisi toimivan. Reissuun lähtiessä yhtä tärkeää kuin muistaa ottaa passi mukaan, on säätää korttisi maantieteelliset rajaukset verkko-, mobiili- tai tabletpankissasi.

Toimi heti

Valitse verkkopankissa “Korttiturvallisuus”

Mobiili- ja tabletpankissa Kortit > haluamasi kortti > Korttiturvallisuus

Turvallisuus pankkiasioissa
4F26D8EE059B2C01

Verkkorikollisuus on lisääntynyt huimasti. Huijarit yrittävät saada haltuunsa esimerkiksi korttien numeroita ja tunnusten tietoja. Muistithan, että emme koskaan kysy sähköpostilla, tekstiviestillä tai puhelimitse pankkitunnuksiasi. Viestimme eivät koskaan sisällä linkkejä palveluihimme. Kun pyydämme sinua kirjautumaan tunnuksillasi, se lisää turvallisuuttasi.

Lue lisää pankkiturvallisuudesta >
Voit kirjautua sisään Mobiilipankkiin sormen hipaisulla
57A75990059B2C01

Päivittäiset pankkiasiat hoituvat kätevästi Mobiilipankilla. Seuraat talouttasi graafisessa tulot ja menot -näkymässä. Näet omat sijoituksesi ja voit käydä osakekauppaa. IPhonella voit kirjautua tunnusluvun sijaan sormenjäljelläsi. Kokeile vaikka.

Lataa mobiilipankki
Tulot ja menot -näkymässä näet yhdellä silmäyksellä, miten ja mihin rahasi jakaantuvat
863DC18B059B2C01

Verkko-, Mobiili- ja Tabletpankin selkeän graafisessa näkymässä seuraat päivittäisiä menojasi ja tulojasi aivan uudella tavalla. Näet yhdellä silmäyksellä tarkasti, paljonko käytät rahaa esimerkiksi kuukaudessa ruokaan, asumiseen, vaatteisiin tai liikkumiseen.

Tutustu Tulot ja menot -näkymän eri vaihtoehtoihin
Tapaa asiantuntijamme henkilökohtaisesti ma-pe klo 8-20 ja la 10-16 (pvm/mpm)
7098C7A3059B2C01

Verkkotapaamisessa voit saada suuria neuvoja ja päätöksiä pienellä vaivalla. Verkkotapaaminen on helppo ja turvallinen tapa tavata asiantuntijamme ja käydä vaikka laina- ja sijoitusneuvotteluita kotisohvaltasi. Muistathan ottaa pankkitunnuksesi esiin ennen neuvottelua.

Varaa aika neuvotteluun

MobilePayllä lähetät ja vastaanotat rahaa kätevästi puhelimellasi

MobilePay on helppo tapa lähettää ja vastaanottaa rahaa tai vaikkapa jakaa kulut kätevästi kavereidesi kanssa. Et tarvitse tilinumeroa, vastaanottajan tai maksajan puhelinnumero riittää. Voit lisätä mukaan viestin ja kuvan! Voit myös maksaa kassalla, verkkokaupoissa ja sovelluksissa.

Lataa MobilePay