Danske Bank Growth

Ketterästi ja rohkeasti startup-maailmassa

Tiedämme, että startup-yrittäjyys luo eri tyyppisiä haasteita perinteiseen liiketoimintaan verrattuna. Kasvunhaluisena yrittäjänä tarvitset pankin, joka ymmärtää sinua ja yrityksesi tarpeita. Danske Bank Growth on räätälöidysti tukenasi kaikissa yrityksesi elinkaarivaiheissa. 

 

Growth-asiantuntijamme ovat täällä sinua varten!

Ota yhteyttä 

Tarjoamme räätälöidyn ja kokonaisvaltaisen palvelun startup- ja kasvuyrityksille

 

Nopeat ja helpot pankkipalvelut

 

Omat Growth-asiantuntijat

 

Kansainvälinen
tuki kasvulle

Laajat verkostot

Edistyneet ja räätälöidyt rahoitusratkaisut 

Startup ja aloittaminen

Yritystoiminnan aloittaminen voi viedä aikaa ja vaatia paljon energiaa. Nopeat ja helpot pankkipalvelut auttavat kuitenkin keskittymään yrityksen rakentamiseen rauhallisin mielin. Pankkipalveluiden ollessa enemmän kuin numeroita ja rahaa, saat myös henkilökohtaista sparrausta ja tukea startup-toiminnan aloittamiseen liittyvissä asioissa. Danske Bank Growth tarjoaa räätälöityjä ratkaisuja startup-yritysten tarpeisiin. 
Danske Bank Growth voi auttaa startup-yritystäsi eteenpäin tekemällä introja enkelisijoituskenttään. Tarjontaamme kuuluu  Hub Invest -ohjelma, joka on enkelisijoitustapahtuma alkuvaiheen start-up yrityksille. Kauttamme löydät hyvät verkostot Suomen VC-rahastoihin, joihin avausten teko on mahdollista. VC- eli Venture Capital -rahastojen kautta tehdään alku- tai kasvuvaiheen vähemmistöpääomasijoitusta. 
The Hub -sivustomme kokoaa yhden verkoston niin sijoittajista kuin kasvuyrityksistä sekä työntekijöistä – hyödyllisiä best practice -työkaluja unohtamatta. 

Kasvun tukena
Tuemme voimakkaan kasvun hallitsemisessa rahoitusratkaisujen ja strategisen neuvonannon kautta. Tavoitteenamme on saada yrityksesi menestymään. Laajat verkostot ja yhteydet kansainvälisille markkinoille ovat yksi valttikorteistamme, jonka avulla pystymme tukemaan sinua kasvumatkallasi. Verkostojen lisäksi pystymme tarjoamaan ketteriä rahoitusratkaisuja. Meillä on kattava näkemys startup - ja kasvuyritysten ainutlaatuisuudesta. Kun yrityksesi kasvaa, tulee myös rahoitusratkaisujen kasvaa sen mukana – juuri sinun yrityksesi tarpeita ajatellen. Kasvuvaiheessa pääomasijoituskontaktit ovat avainasemassa. Danske Bank Growth tarjoaa erinomaiset verkostot koko Euroopan VC-sijoituskenttään. Osallistumme muun muassa Investor series -tapahtumaan, joka tarjoaa kohtaamismahdollisuuden sijoittajille ja yrityksille. Tapahtumaan tuomme vierainamme start-up yrityksiä tapaamaan Euroopan nimekkäimpiä sijoittajia. Tärkeänä ulottuvuutena ja luonnollisena osana toimintaamme on kansainvälisyys. Kansainvälisyys ei ainoastaan korostu verkostoissamme, vaan myös pankkipalveluidemme osalta.

 

Vakiintuminen ja irtautuminen 

Liiketoiminnan vakiinnuttaminen tuo mukanaan uudenlaisia haasteita –  Danske Bank Growth auttaa auttaa ja tarjoaa tukea liiketoiminnasta irrottautumisessa. Vakiintumisvaiheessa pääomasijoituskontaktit ovat edelleen yritykselle tärkeitä. Jos toiveenasi on myydä start-up -yrityksesi vakiintuneelle toimijalle, pystymme avaamaan ovia ja olla mukana mahdollistamassa irtautumista liiketoiminnasta. 

Startupin rekrytointi, työkalut ja rahoitus - kaikki samassa paikassa

 

 TheHub on Pohjoismaiden suurin startup-verkosto, joka tarjoaa startupeille ilmaisen rekrytointialustan sekä kontaktit laajaan työnhakijaverkostoon.

Tänään verkostomme koostuu yli 5000 startup-yrityksestä, yli 300 sijoittajasta ja 100 000 työnhakijasta Suomessa, Tanskassa, Ruotsissa ja Norjassa. 

Rekrytointipalveluidemme lisäksi autamme yrittäjiä innovoimaan ja yhdistämme heidät sijoittajiin, bestpractice-työkaluihin sekä ajankohtaisiin tapahtumiin – ilmaiseksi.

Liity nyt startupien, sijoittajien ja asiantuntijoiden joukkoon!

   TheHub 

Danske Bankin enkelirahoitusohjelma

 
 
Hub Invest on enkelirahoitusohjelma, joka tarjoaa startupeille mahdollisuuden kohdata Danske Bankin yksityispankin asiakkaita uudenlaisessa aikaisen kasvuvaiheen yrittäjille luodussa kokonaisuudessa.

 

Suomen enkelirahoituskenttä toimii tällä hetkellä kansainvälisestikin vertailtuna hyvin, mutta liike-ja yrityselämässä menestyneiden yksityispankkiasiakkaiden sekä startupien yhdistäminen tarjoaa yrityksille paitsi mahdollisuuksia rahoituksen hankintaan, myös vahvaa asiantuntemusta ja kokemusta kasvuhankkeiden edistämiseen.

 
Ohjelmassa on tähän mennessä ollut mukana yli 120 startup-yritystä ja vajaat 100 yksityispankkimme asiakasta.

 

 Hub Invest

Kestävän yrittämisen asialla

 

 

+Impact on Pohjoismaiden suurin Impact-yrittäjien verkosto, jonka avulla tuemme startupeja, jotka yrittävät aktiivisesti ratkoa kestävän kehityksen haasteita.

+Impactin kautta yrittäjät saavat mentorointi-ja sparrausapua liiketoimintansa kehittämiseen eri alojen asiantuntijoilta. Alustalla on tällä hetkellä mukana yli 300 asiantuntijaa liiketoiminnan kehittämisestä lakiasiainosaajiin ja markkinoinnin ammattilaisiin.

Alustan ja palvelujen käyttö on maksutonta yrittäjille ja mentoreille.

 

  +Impact

 

Growth-asiantuntijamme ovat täällä sinua varten.
Ota yhteyttä!

 

danskegrowth@danskebank.fi