Lånekalkylator

Du kan använda lånekalkylatorn för att planera dina lån och jämföra olika alternativ för lånebeloppens betalningsposter och betalningstider. De verkliga låneuppgifterna avviker vanligen något från den information som kalkylatorn ger. Kalkylatorn kan t.ex. inte beakta månadernas längd.

Med hjälp av låneskyddet förbättrar du din familjs ekonomiska trygghet i oförutsedda situationer.

Ersättningarna från låneskyddet är avsedda för betalning av ett lån från Danske Bank samt för räntor och eventuella övriga kostnader i anslutning till lånet.
Låneräknare
 1. Vill du beräkna:
 1.  
 1.  
 1. Välj amorteringstyp:
 1.  
 2. Antalet försäkrade personer:
 3.  
  1.  
 Räknarens resultat  Värden Med 2% högre ränta
Lånebelopp
 
 
Lånetid
 
 
Ränta %
 
 
Effektiv årsränta
 
 
Månatlig betalning
 
 
Första betalning
 
 
Första ränta
 
 
Sista räntan
 
 
Första försäkringspremie
 
 
 1. Låneuppgifterna har beräknats utifrån den uppgivna källinformationen. Detta är inte ett anbud av banken. Vi avtalar om lånevillkoren med dig personligen.

  Beviljandet av lån förutsätter alltid ett godkänt kreditbeslut. För kreditbeslutet kontrollerar Danske Bank kundens personkreditupplysningar i Suomen Asiakastieto Oy. Lånets ränta och övriga villkor specificeras i låneofferten. Be om en egen offert från Danske Bank.

  Exempel: Kunden tar ett lån på 75 000 euro, lånetiden är 15 år och som referensränta används 12 månaders euribor, varvid lånets totalränta är 1,782 % (effektiv årsränta beräknad enligt konsumentskyddslagen 1,926 %). Krediten jämte övriga kreditkostnader utgör sammanlagt 86 434,66 euro, inkl. expeditionsavgift 300 euro och avgift för automatisk kontodebitering för ett kalenderår 30 euro, antalet betalningsrater 180 st. (uppgifterna enligt situationen 15.12.2014).

 2.  

Ta kontakt

Ansök om lån
Ansök om lån i webbanken
Logga in i webbanken och välj Lån > Nytt lån > det lån du vill ansöka

Logga in i webbanken

Ansök på kontoret

Boka tid till kontoret