Kehitämme jatkuvasti turvallisuusjärjestelmiämme ja olemme varautuneet monenlaisiin hyökkäyksiin. Yrityksesi on näin ollen hyvin suojattu, kun käytät verkkoratkaisujamme pankkiasioiden hoitamiseen. 

Autamme myös mielellämme parantamaan yrityksesi omaa tietoturvaa. Tarjoamme esimerkiksi tietoon ja kokemukseen perustuvia ohjeita verkkohuijausten välttämiseksi sekä tietoja erilaisista turvallisuustyökaluista, joita voit ottaa käyttöön

Edistyneet turvallisuusjärjestelmät

Yritysten verkkopankki, District ja kaikki sovelluksemme sijaitsevat salatussa ja suojatussa ympäristössä. Sivulliset eivät näin ollen pääse käsiksi yrityksen tietoihin Danske Bankin ympäristöjen kautta. He eivät myöskään pääse lukemaan tai muuttamaan tietoja, joita yrityksen ja pankin välillä liikkuu selaimen kautta. Jos havaitsemme jossakin ympäristössämme poikkeavaa toimintaa, voimme edistyneiden valvontajärjestelmiemme ansiosta puuttua asiaan heti.

Suojaudu valesähköposteilta

Valesähköpostit ovat suuri ongelma. Menetelmät kehittyvät jatkuvasti, ja huijausten tunnistaminen on yhä vaikeampaa. Danske Bank on toteuttanut monenlaisia järjestelmiä valesähköpostien tunnistamiseksi. Järjestelmät eivät suojaa pelkästään meitä. Ne suojaavat myös yrityksiä viesteiltä, joiden lähettäjäksi väitetään Danske Bankia. Jos huijari kuitenkin onnistuu lähettämään yritykselle viestin meidän nimissämme, poistamme valeverkkosivuston välittömästi.

Verkkohuijarit eivät tunne rajoja

Olemme sekä varautuneet tunnettuihin huijausmuotoihin että valmiina uudenlaisiin, tuleviin petoksiin, joita kehittävät rikolliset kaikkialla maailmassa. Teemme paljon kansainvälistä yhteistyötä, vaihdamme tietoa ja kokemuksia ja panostamme tietoturvallisuuteen. Kuuluumme muun muassa Europolin verkkorikollisuuskeskuksen neuvontalautakuntaan ja käymme jatkuvaa keskustelua muiden pankkien ja johtavien IT-asiantuntijoiden kanssa.