Business Online

Optimoi toimintasi verkkoratkaisumme avulla

Business Online on tehokas työkalu maksuliikkeen ja kassanhallinnan hoitamiseen yrityksessäsi. Joustava palvelurakenne mahdollistaa tarvitsemiesi palveluiden käyttöönoton sitä mukaa kun yrityksesi tarpeet kasvavat.

Kansainvälistyneet yritykset voivat hallinnoida tilejään jopa reaaliaikaisesti Danske-konsernin maissa. Lisäksi yhteistyömme kansainvälisten pankkien kanssa tuovat monimuotoisetkin pankkiasiat helposti ulottuvillesi.

Ota käyttöön

Helppo käyttää

Onpa kyseessä yrityksen tilitilanteen pikainen tarkastus tai kaupankäynti rahoitusmarkkinoilla, asiat sujuvat helposti, tehokkaasti ja varmasti Business Onlinen avulla. Business Onlinen voi integroida yrityksen taloushallintojärjestelmään, mikä helpottaa hallintoa ja pienentää virheiden riskiä. Voit näin keskittyä hallinnollisten töiden sijaan yrityksen raha-asioiden optimointiin.

Reaaliaikainen kokonaiskuva missä tahansa – turvallisuudesta tinkimättä

Yrityksen maksuvalmiuden optimointi edellyttää täydellistä ja ajantasaista kokonaiskuvaa. Lataa Business Onlinen mobiili- ja tabletsovellukset, ja saat reaaliaikaisen kokonaiskuvan yrityksen raha-asioista missä vain oletkin.

Business Onlinen turvallisuus on huippuluokkaa. Voit itse hallita eri käyttäjien käyttöoikeuksia. Väärinkäytösten ehkäisemiseksi voit esimerkiksi käyttää tilisiirroissa kaksivaiheista hyväksyntää. Lisäksi voit määritellä erilaisia hälytyksiä, jolloin saat tiedon sähköpostiisi tai tekstiviestinä esimerkiksi tietyn summan ylittävistä siirroista.

Räätälöity juuri sinun yrityksesi tarpeisiin

Voit räätälöidä Business Onlinen tarpeittesi mukaan lisäämällä eri moduuleja. Saatavana on esimerkiksi moduuli yrityksen yrityskorttien hallinnointiin tai Trade Finance ‑moduuli, joka helpottaa kansainvälisen kaupan riskien hallintaa.

Asiakkaamme ovat kertoneet, että Business Online tarjoaa heille markkinoiden parhaat työkalut yrityksen maksuvalmiuden hallintaan. Kassanhallinta-moduuli on palvelun vakio-osa, joka tarjoaa reaaliaikaisen näkymän yrityksesi tai konsernisi likviditeettiin eri valuutoissa ja maissa. Koko maksuvalmius on nähtävillä yhdellä näytöllä.

Kiinnostuitko? Tervetuloa asiakkaaksemme.