Mobiili- ja tabletpankki

Yritysten pankkisovellukset pitävät sinut lähellä yritystäsi, missä tahansa oletkin.

Yritysten mobiili- ja tabletsovelluksemme antavat sinulle nopeasti käsityksen yrityksen raha-asioista. Tarvitset vain District -sopimuksen ja maksuliiketilin.

Kattava näkymä talouteesi ajasta ja paikasta riippumatta

Oletpa sitten matkalla kokouksesta toiseen, rakennustyömaalla tai työmatkalla, saat helposti kokonaiskuvan yrityksesi raha-asioista. Näet esimerkiksi, onko tietyn asiakkaan maksu tullut tilillesi.

Hoida yritystä tien päällä

Sovellusten avulla voit hoitaa yrityksen päivittäisiä asioita myös toimiston ulkopuolella. Voit esimerkiksi tehdä maksuja, hyväksyä maksupyyntöjä ja hallinnoida yrityksen tileihin liittyviä käyttöoikeuksia.

Tietosi ovat turvassa

Voit käsitellä yrityksesi raha-asioita turvallisesti sovelluksissamme. Emme tee turvallisuuden suhteen kompromisseja, ja pankkisovellukset ovat yhtä turvallisia kuin District. Kaikki toimeksiannot, kuten esimerkiksi maksujen hyväksyminen tai muutosten tekeminen, hyväksytään pankkitunnuksilla.
Lue lisää turvallisuudesta

Näin pääset alkuun


Ota käyttöön District

Yritysten mobiili- ja tabletpankkia käyttääksesi tarvitset pankkitunnukset, District -sopimuksen sekä Tilit- ja Maksut-moduulin.

Kun olet ladannut sovelluksen, kirjautuminen on helppoa. Kirjoita vain käyttäjätunnuksesi ja henkilökohtainen salasanasi Districtiin.

Lue lisää Districtistä
Tutustu myös tiliratkaisuihimme


Lataa sovellus

Lataa mobiili- ja tabletsovellukset iOS-laitteeseen App Storesta, tai Android-järjestelmään Google Playsta. Löydät sovellukset kirjoittamalla mobiililaitteesi sovelluskaupan hakukenttään "Danske Bank" tai käyttämällä alta löytyviä linkkejä.


Usein kysyttyjä kysymyksiä

Kiinnostuitko? Tervetuloa asiakkaaksemme.