Turvallisuus verkossa

Verkkopankkimme ja sen turvaratkaisut on suunniteltu varmistamaan, että pankkiasioiden hoito verkkopankissa on turvallista. Turvaratkaisuillamme voidaan tehdä paljon turvallisuuden varmistamiseksi. Sen lisäksi on tärkeää, että yrityksesi huolehtii omalta osaltaan tietoturvasta.

Käytön esto

Mikäli epäilet pankkitunnustesi joutuneen ulkopuolisen haltuun, estä niiden käyttö viipymättä lukitsemalla pankkitunnukset.

Raportoi väärinkäytöksestä

 

District

Danske Bankin Districtin turvallisuus on hyvin korkealla tasolla, ja olemme erittäin sitoutuneita suojelemaan yritystäsi, kun käytät järjestelmiämme.

Lue lisää turvaratkaisustamme

 

Suojaa yrityksesi

Tietoturvan ylläpito on Danske Bankissa tärkeässä roolissa. Turvallisuusratkaisumme suojaavat asiointiasi, mutta turvallisuuden varmistamiseksi myös yrityksesi tulee huolehtia tietoturvasta.

Lue lisää turvaohjeistamme

 

Varo verkkohuijauksia

Verkkohuijauksia on erilaisia ja ne muuttuvat koko ajan. Tästä osiosta voit lukea tavallisimmista huijauksista, jotta voit välttää niitä.

Lue lisää verkkohuijauksista

 

Webroot

  • Tunnistaa phishing-sivustot ja varoittaa, jos olet siirtymässä vahingollisille sivuille
  • Tunnistaa ja poistaa haittaohjelmia
  • Suojaa käyttäjätunnuksia ja salasanoja vakoiluohjelmilta

Lue lisää: Webroot

Sähköpostit toisen nimissä

Yrityksen ylimmän johdon nimissä tehdyt verkkohuijaukset vovat aiheuttaa melkoiset tappiot – onko tietoturvasta huolehdittu ja tiedotettu riittävän hyvin? Varmista, että yrityksesi työntekijät tietävät, miten toimia.

Lue lisää: Sähköpostit toisen nimissä

Kiinnostuitko? Tervetuloa asiakkaaksemme.