Laptop Icon


Pankkitunnukset

Pankkitunnukset ovat sähköinen henkilötodistuksesi ja allekirjoituksesi  verkkopankissa, asiakaspalvelussa ja muissa verkkopalveluissa. Ne ovat henkilökohtaiset, eikä niitä saa luovuttaa kenenkään muun käyttöön.

Pankkitunnuksilla voit myös maksaa ostoksiasi verkossa ja tunnistautua useiden muiden palveluntarjoajien verkkopalveluissa.

Kirjautuminen
Kirjautumiseen tarvitset henkilökohtaiset kolmiosaiset pankkitunnukset

  • Henkilökohtaisen käyttäjätunnuksen
  • Salasanan, jonka vain sinä tiedät
  • Vaihtuvan kertakäyttöisen avain-/turvalukuparin

Näin ulkopuoliset eivät pääse verkkopankkiisi, vaikka kadottaisitkin yhden osan tunnuksistasi. Jos kuitenkin epäilet jonkun osan joutuneen ulkopuolisen haltuun, on syytä lukita pankkitunnukset vahinkojen välttämiseksi


Turvaratkaisumme suojaa asiointiasi

Turvaratkaisumme on suunniteltu varmistamaan, että pankkiasioiden hoito verkkopankissa on turvallista. Turvaratkaisu suojaa asiakkaan ja pankin välistä kommunikaatiota, ja voimme helposti ja nopeasti reagoida tulevaisuuden uusiin uhkiin. Verkkopankin turvallisuus perustuu kansainvälisiin standardeihin ja se on turvattu monin eri tavoin.

Turvaratkaisua käytetään muun muassa kirjautumisessa, maksujen hyväksynnässä ja muissa tärkeissä toiminnoissa. Verkkopankkia voidaan tarvittaessa nopeasti päivittää uusia verkkohyökkäyksiä vastaan.

 

  • Tunnistamme sinut pankkitunnuksilla ennen kuin näytämme luottamuksellisia tietoja yrityksesi liiketoiminnasta.
  • Yrityksesi tiedot on suojattu siten, että luvattomat henkilöt eivät pääse niihin käsiksi Districtin kautta
  • Salattu tietoliikenneyhteys pankin ja tietokoneesi välillä.
  • Maksuja tehtäessä ja muissa tärkeissä toiminnoissa turvaratkaisumme varmistaa tietojen muuttumattomuuden selaimesi ja Danske Bankin välillä.

 


Käyttäjähallinta


Käytä kahta hyväksyjää

Kahden hyväksyjän periaatteella (Four eyes control) varmistat korkean turvallisuustason Districtissa. Näin voit tehokkaimmin estää väärinkäytökset ja huijaukset. Maksut toteutetaan vasta kun kaksi eri henkilöä on ne hyväksynyt. Lisää oikeudet Käyttäjähallinta-moduulissa.

Käyttäjähallinta-moduuli

Käyttäjähallinnassa näkyvät District-käyttäjien tiedot ja käyttövaltuudet. Moduulissa voit lisätä, muuttaa ja poistaa käyttäjiä ja käyttövaltuuksia helposti ja vaivattomasti.

Lue lisää Käyttäjähallinnasta