+impact

+impact on ensimmäinen osa laajempaa hankettamme, jossa luomme verkottuneen ekosysteemin yhteiskunnallista vaikuttavuutta tavoitteleville startupeille, vapaaehtoisille asiantuntijoille ja startupeja tukeville yrityksille.


Kasvatamme positiivista vaikutusta Pohjoismaissa

Monet startup-yrittäjät ratkovat suuria haasteita kaikkialla Pohjoismaissa. Tuemme tätä liikettä: +impact on digitaalinen kohtaamispaikka, jossa maailmaa paremmaksi paikaksi muuttavat startupit jakavat haasteitaan asiantuntijoiden kanssa ja saavat näiltä neuvonantoa. Aina maksutta.

 


Teemme työtä yhdessä

Käytämme YK:n tunnustamia kestävän kehityksen tavoitteita yhteistyömme suunnan näyttäjinä. Startupit kohtaavat haasteita pyrkiessään kohti näitä tavoitteita, jolloin niiden jakaminen muun yhteisön kanssa tekee +impactista inspiroivan. 

Tarkoitus ja tuotto

Me välitämme viivan alle jäävästä osasta, ja niin tulisi kaikkien startupienkin. Muutoksen tekeminen – olipa se sosiaalinen, ympäristöllinen tai yhdistelmä useita eri tekijöitä – on sitoumus, josta tulee myös saada palkkio. +impactin kautta luomme kulttuuria, jonka avulla startupit voivat kehittää liiketoimintaansa, ja tuemme tavoitteellista sekä voittoa tekevää liiketoimintaa, jolla on yhteiskunnallista merkitystä.

 

Tutustu tarkemmin +impactiiin täältä

 

Kiinnostuitko? Tervetuloa asiakkaaksemme.