The Hub tuo uudenlaisen palvelun startup-yritysten rekrytointiin ja työnhakuun. Maksuton alusta tarjoaa mahdollisuuden rekrytoida startup-sektorista kiinnostuneita lahjakkuuksia ja kanavan sijoittajien löytämiseen.

Startup-sektorin yritysten keskeisistä haasteista on osaavien ja motivoituneiden työntekijöiden löytäminen. Toimintaansa aloittaviin ja nopeasti kasvaviin yrityksiin keskittyneitä palveluita ei aiemmin ole ollut – nyt tarpeeseen vastaa TheHub.fi.

”Olemme halunneet aktiivisesti tuoda esille rooliamme yritysten kasvun, menestyksen ja innovointia tukijana. The Hub -konsepti tarjoaa kasvutaipaleensa alussa oleville yrityksille luontevaa tukea heidän keskeisimmissä haasteissaan ja täydentää startup-ekosysteemimme”, toteaa Leena Vainiomäki, Danske Bankin yritysasiakasliiketoiminnasta vastaava johtaja. 


Tutustu The Hub -sivustoon

Maksuton, nopea, yksinkertainen

  • Jätä alustalle yrityksesi työpaikkailmoitus
  • Sosiaalisen mediaan integroitulla palvelulla työnhakija voi toimittaa hakemuksensa sinulle vaikka pelkällä LinkedIn-profiililla.
  • The Hub lisää palveluun jätettyjen ilmoitusten näkyvyyttä sosiaalisen median ja verkostoyhteistyön kautta.

Rekrytoinnin lisäksi TheHub.fi:n tavoitteena on yhdistää yritykset ja sijoittajat. Yrityksesi on näin helppo löytää juuri sinun yritysideasi ja elinkaarivaiheesi mukainen sijoittaja. Vastaavasti sijoittajat voivat vaivattomasti tarkastella potentiaalisia kasvuyrityksiä.

Pohjoismainen ulottuvuus

The Hub on käytössä myös Ruotsissa, Norjassa ja Tanskassa. Tavoitteena on yhteinen pohjoismainen palvelu: esimerkiksi suomalainen yritys voi rekrytoida tanskalaisia osaajia ja norjalainen tietystä startupista kiinnostunut työnhakija voi pyrkiä töihin Ruotsiin.

TheHub.fi  

Rekrytointi

Tällä hetkellä TheHub.fi:ssä on yhteensä yli 350 startup-yritystä ja yli 50 avointa työpaikkaa. Yritys voi itse valita, pyydetäänkö hakijalta vain LinkedIn-profiili, vai lisäksi teksti- tai videohakemus. Helpoimmillaan hakijan ei siis tarvitse täyttää alustalle muuta kuin nimensä, sähköpostiosoitteensa, puhelinnumeronsa ja linkki sopivaan ulkoiseen sivustoon. Kaikki sivuston kautta jätetyt työhakemukset käydään läpi TheHubin toimesta, joten yritys säästää merkittävästi aikaa ja vaivaa rekrytointiprosessissaan.

Rahoitus

TheHub.fi:ssä on jo nyt tiedot yli 140 sijoittajasta ja sijoittajaryhmästä. Alusta sisältää työkalun, jonka avulla yritys voi määritellä oman elinkaarivaiheensa ja katsoa, minkälaiset sijoittajat ovat kiinnostuneet heidän tyyppisistään yrityksistä.

Best practice -työkalut

TheHub.fi tarjoaa kolme erillistä palvelumallia yrityksille: Pitch deck -oppaan, esityspohjia sekä Startupdocsin ja Janson & Norinin koostaman Investor matchmaking -kokonaisuuden.

Kumppanina Maria 01

TheHub-konseptin keskeisenä ajatuksena on tiivis yhteistyö paikallisten startup-yhteisöjen kanssa. Tätä tehtävää Suomessa hoitaa Helsinkiläinen Maria 01, entiseen Marian sairaalaan perustetun start-up -keskittymän ylläpitäjä.

”Koska olemme toimineet startupien kanssa aktiivisesti vasta vähän aikaa, on luontevaa hyödyntää Pohjoismaiden suurimman startup-yhteisön osaamista The Hubin rakentamisessa. Toimimme tiiviissä yhteistyössä Maria 01:n kanssa, ja alkuvaiheessa he vastaavat The Hubin osalta kaikesta yhteistyöstä startup-yhteisön yrityksiin. Myös palvelun kehitys, markkinointi ja viestintä hoidetaan yhteistyössä heidän kanssaan”, kertoo The Hub-projektin Suomen vetäjä, Danske Bankin asiakasjohtaja Antti Lintilä.

Lisätietoja yrityksen perustamisesta

Jos olet perustamassa uutta yritystä ja tarvitset rahoitusta tai ammattitaitoista työvoimaa, haluat kasvattaa yritystäsi tai haluat työskennellä Startup-yrityksessä, tutustu thehub.fi-sivustoon.

Voit myös ottaa yhteyttä asiantuntijoihimme 0100 2580 ma–pe 8–18 (pvm/mpm) tai jättämällä yhteydenottopyynnön. Tavoitteenamme on auttaa yritystäsi menestymään.