Kerro meille haasteesi.

Ratkaistaan ne yhdessä

Danske Bankin asiakkaana et jää yksin. Olemme sinun ja yrityksesi sparrauskumppani niin suurissa kuin pienissäkin asioissa – on kyseessä sitten käyttöpääoman tarve, investoinnin rahoittaminen tai yrityksesi omistajanvaihdos. Asiantuntijamme varmistavat taloudellisen mielenrauhasi, jotta sinä yrityspäättäjänä voit keskittyä olennaiseen – yrityksesi liiketoimintaan ja sen kehittämiseen.

Ota yhteyttä

Miten voimme auttaa sinun yritystäsi? 


Hyödynnä pankin tuki yrityksen omistajanvaihdoksessa

Varmistamme kanssasi onnistuneen yrityskaupan tai sukupolvenvaihdoksen ottaen huomioon kaikki yksityiskohdat rahoituksesta lakimiespalveluihin.

Omistajanvaihdoksen suunnittelu ja toteutus

Huomioi nämä neljä asiaa investointien rahoittamisessa

Koronapandemian myötä yrityksen omat varat voivat olla tiukalla, mutta kasvuhalut ennallaan. Autamme valitsemaan yrityksesi tilanteeseen sopivan rahoituksen.

Ajankohtainen katsaus investointien rahoittamisesta

Pankki on kasvuyritykselle arvokas kumppani

Yrityksen kasvu alkaa lähes aina investoinneista. Haluamme olla mukana kasvupolullasi ja auttaa löytämään oikeat vaihtoehdot kasvun mahdollistamiseksi.

Palvelumme kasvavalle yritykselle

cc13db5a-00090254-67716a8f

Öljyntorjunta- ja ympäristöratkaisujen tuottaja Lamor rakentaa kansainvälistä kasvua pitkäjänteisesti. Liiketoiminnan laajentamisessa ulkomaille tarvitaan myös pankin asiantuntijatiimin tukea.

Tutustu Lamorin kasvutarinaan

Lue myös


Kiinnostuitko? Tervetuloa asiakkaaksemme.