Kerro meille haasteesi.

Ratkaistaan ne yhdessä

Poikkeuksellinen aika on tuonut yrityksille paljon ajattelimisen aihetta. Asioita on opeteltu tekemään eri tavalla, tai ollaan ehkä täysin uuden alun edessä. Yhteistä kaikille on, että haasteista on helpompi selvitä yhdessä.

Kerro meille, mikä on sinun haasteesi. Asiantuntijamme ovat tukenasi kaikissa yrityksesi talouteen liittyvissä asioissa. He varmistavat taloudellisen mielenrauhasi, jotta sinä yrityspäättäjänä voit keskittyä olennaiseen – yrityksesi liiketoimintaan ja sen kehittämiseen.

ee6dc5a7-00090254-e49ea6cc

Ongelmilla on tapana kasvaa, varsinkin kun niitä miettii yksin

Danske Bankin asiakkaana et jää yksin. Asiantuntijamme ovat täällä sinua varten. He täydentävät tiimiäsi ja tarjoavat sinulle näkemyksiä ja neuvoja, joiden avulla et jää haasteittesi kanssa yksin, vaan löydämme yhdessä ratkaisun ja pääset eteenpäin.

Olemme sinun ja yrityksesi sparrauskumppani ja asiantuntijamme neuvovat sinua yrityksesi talouteen liittyvissä asioissa – niin suurissa kuin pienissäkin asioissa. On kyseessä sitten käyttöpääoman tarve, investoinnin rahoittaminen tai vaikka yrityksesi omistajanvaihdos. 

Ota yhteyttä

Kasvu

Oletko suunnitellut yritystoiminnan laajentamista? Tutustu meidän neuvoihin yrityksen liiketoiminnan kasvattamiseen valmistautumisesta, kasvusuunnitelman toteuttamisesta ja jo tehtyjen kasvutoiminpiteiden arvioinnista.

Lue lisää

Kansainvälistyminen

Suunnitteletko laajentavasi yrityksesi toimintaa ulkomaille? Kansainvälistyminen tuo mahdollisuuksien mukana myös riskejä joihin on hyvä varautua. Olemme kumppanisi kansainvälistymiseen liittyvissä asioissa - ratkaistaan haasteesi yhdessä.

Lue lisää

Omistajanvaihdos

Omistajanvaihdos on iso muutos, jonka valmistelu kannattaa aloittaa hyvissä ajoin. Se edellyttää usean osa-alueen huomioimista ja oikeita neuvoja oikeaan aikaan. Tutustu monipuolisiin omistajanvaihdospalveluihimme ja ratkaistaan haasteesi yhdessä.

Lue lisää

Testimoniaaliosion otsikko

Tähän ehkä joku teksi aiheesta. Esim. että asiakkaat on kertonut tätä ja tätä ja tässä nyt videoita, joissa asiakkaat kertoo minkälaisia haasteita tullut vastaa ja jotain muuta mahdollisesti. 

Viereen video, ja tähän linkit muihin videoihin tai vastaava ratkaisu?

Video 1 

Video 2 

Video 3 jne.