Kerro meille haasteesi.

Ratkaistaan ne yhdessä

Poikkeuksellinen aika on tuonut yrityksille paljon ajattelemisen aihetta. Asioita on opeteltu tekemään eri tavalla tai ollaan ehkä täysin uuden alun edessä. Yhteistä kaikille on, että haasteista on helpompi selvitä yhdessä.

Kerro meille, mikä on sinun haasteesi. Asiantuntijamme ovat tukenasi kaikissa yrityksesi talouteen liittyvissä asioissa. He varmistavat taloudellisen mielenrauhasi, jotta sinä yrityspäättäjänä voit keskittyä olennaiseen – yrityksesi liiketoimintaan ja sen kehittämiseen.


Suunnitelmallisuudella taloudellista mielenrauhaa

Joka toisella suomalaisella pienyrittäjällä yrityksen tavoitteena on vain selvitä päivittäin, kertoo Danske Bankin Yrittäjän taloudellinen mielenrauha -kyselytutkimus

Lue lisää

Uudet digitaaliset palvelut yritysasiakkaille

Monipankkipalvelun avulla Danske Bankin yritysasiakkaat näkevät verkkopankissaan saldo- ja maksutiedot myös muissa pankeissa olevista tileistä.

Lue lisää

Suomalaiset yritykset koronan toisen aallon keskellä 

Miten toinen aalto vaikuttaa eri yrityksiin Suomessa? Lue Danske Bankin pääekonomistin Pasi Kuoppamäen huomioita vuoden lähestyessä loppuaan.

Lue lisää

ee6dc5a7-00090254-e49ea6cc

Ongelmilla on tapana kasvaa,
varsinkin kun niitä miettii yksin

Danske Bankin asiakkaana et jää yksin. Asiantuntijamme ovat täällä sinua varten. He täydentävät tiimiäsi ja tarjoavat sinulle näkemyksiä ja neuvoja, joiden avulla et jää haasteittesi kanssa yksin, vaan löydämme yhdessä ratkaisun ja pääset eteenpäin.

Olemme sinun ja yrityksesi sparrauskumppani ja asiantuntijamme neuvovat sinua yrityksesi talouteen liittyvissä asioissa – niin suurissa kuin pienissäkin asioissa. On kyseessä sitten käyttöpääoman tarve, investoinnin rahoittaminen tai vaikka yrityksesi omistajanvaihdos.

Ota yhteyttä

Testimoniaaliosion otsikko

Tähän ehkä joku teksi aiheesta. Esim. että asiakkaat on kertonut tätä ja tätä ja tässä nyt videoita, joissa asiakkaat kertoo minkälaisia haasteita tullut vastaa ja jotain muuta mahdollisesti. 

Viereen video, ja tähän linkit muihin videoihin tai vastaava ratkaisu?

Video 1 

Video 2 

Video 3 jne.