Danske Bank Growth & Impact

Danske Bank Growth


Ketterästi ja rohkeasti startup-maailmassa

Tiedämme, että startup-yrittäjyys luo erilaisia haasteita perinteiseen liiketoimintaan verrattuna. Kasvunhaluisena yrittäjänä tarvitset pankin, joka ymmärtää sinua ja yrityksesi tarpeita.
Danske Bank Growth & Impact on räätälöidysti tukenasi kaikissa yrityksesi elinkaarivaiheissa.Growth-asiantuntijamme ovat täällä sinua varten!

Ota yhteyttä

Tarjoamme räätälöidyn ja kokonaisvaltaisen palvelun startup- ja kasvuyrityksille

Nopeat ja helpot pankkipalvelut

 

Omat Growth-asiantuntijat

Kansainvälinen
tuki kasvulle

Laajat verkostot

Edistyneet ja räätälöidyt rahoitusratkaisut 

Startupin perustaminen ja yritystoiminnan aloittaminen

Yritystoiminnan aloittaminen voi viedä aikaa ja vaatia paljon energiaa. Danske Bank Growth & Impact tarjoaa räätälöityjä ratkaisuja startup-yritysten tarpeisiin - nopeat ja helpot pankkipalvelut antavat sinulle mahdollisuuden keskittyä yrityksen rakentamiseen rauhallisin mielin. Koska pankkipalvelut ovat enemmän kuin pelkkiä numeroita, tarjoamme myös tukea startup-toiminnan aloittamiseen liittyvissä asioissa. 

Alkuvaiheen rahoituksen hankinta voi olla haastavaa. Hub Invest -ohjelma on oma enkelisijoitusohjelmamme alkuvaiheen startup-yrityksille. Teemme myös tiivistä yhteistyötä Finnish Business Angels Networkin  kanssa. FiBAN on  yksityisten enkelisijoittajien voittoatavoittelematon yhdistys ja yksi maailman suurimmista bisnesenkeliverkostoista. Yhdistyksen tavoitteena on edistää yksityishenkilöiden sijoitustoimintaa listaamattomiin yrityksiin, joilla on mahdollisuus kasvuun.  Hieman pidemmälle ehtineitä yrityksiä voimme yhdistää laajaan Venture Capital -yritysten yhteistyöverkostoomme.
Rahoituksen lisäksi autamme myös muissa startup-kentän keskeisissä haasteissa. The Hub -sivustomme  on pohjoismaiden johtava startupien rekrytointialusta. Alustalta löytyy kattavat palvelut niin uusien työntekijöiden palkkaamisen kuin sijoittajayhteyksien luomiseen sekä laaja valikoima käytännön työkaluja päivittäisen tekemisen tueksi. Kasvun tukena

Kun vauhti kiihtyy ja toiminta laajenee, tuemme voimakkaan kasvun hallitsemisessa rahoitusratkaisujen ja strategisen neuvonannon avulla. Tavoitteenamme on saada yrityksesi menestymään. Laajat verkostot, yhteydet kansainvälisille markkinoille ja aidosti rajat ylittävä pohjoismainen yhteistyö ovat valttikorttejamme, joiden avulla tuemme sinua kasvupolullasi. Kasvuvaiheessa pääomasijoituskontaktit ovat avainasemassa. Danske Bank Growth & Impact tarjoaa erinomaiset verkostot koko Euroopan VC (venture capital) -sijoituskenttään. Osallistumme muun muassa Investor series -tapahtumaan. Tapahtumaan tuomme vierainamme Pohjoismaiden lupaavimpia startup-yrityksiä tapaamaan Euroopan nimekkäimpiä sijoittajia. Verkostojen lisäksi pystymme tarjoamaan ketteriä ja kansainvälistä kasvua tukevia rahoitusratkaisuja. Kun yrityksesi kasvaa, tulee myös rahoitusratkaisujen kasvaa sen mukana – juuri sinun yrityksesi tarpeita ajatellen.
 

Vakiintuminen ja irtautuminen 

Liiketoiminnan vakiinnuttaminen tuo mukanaan uudenlaisia haasteita –  Danske Bank Growth auttaa auttaa ja tarjoaa tukea liiketoiminnasta irrottautumisessa. Yhteyksien ylläpito kansainvälisiin ja kotimaisiin pääomasijoittajiin ovat edelleen yritykselle tärkeitä. Yrityskauppojen valmistelu ja listautumishankkeet nousevat myös aiempaa merkittävämpään rooliin – unohtamatta yksityispankkimme tarjoamia palveluita. Ole yhteydessä – me luomme tarpeisiisi sopivan ratkaisun!

Startupin rekrytointi, työkalut ja rahoitus - kaikki samassa paikassa

The Hub

The Hub on Pohjoismaiden suurin startup-verkosto, joka tarjoaa startupeille ilmaisen rekrytointialustan sekä kontaktit laajaan työnhakijaverkostoon.
Tänään verkostomme koostuu yli 6500 startup-yrityksestä, yli 350 sijoittajasta ja 100 000 työnhakijasta Suomessa, Tanskassa, Ruotsissa ja Norjassa.
Rekrytointipalveluidemme lisäksi autamme yrittäjiä innovoimaan ja yhdistämme heidät sijoittajiin, best practice -työkaluihin sekä ajankohtaisiin tapahtumiin – ilmaiseksi.
Liity nyt startupien, sijoittajien ja asiantuntijoiden joukkoon!

 

 Tutustu The Hub -verkostoon

Danske Bankin enkelirahoitusohjelma

Hub Invest

Hub Invest on enkelirahoitusohjelma, joka tarjoaa startupeille mahdollisuuden kohdata Danske Bankin yksityispankin asiakkaita uudenlaisessa, aikaisen kasvuvaiheen yrittäjille luodussa kokonaisuudessa.
 
Liike-ja yrityselämässä menestyneiden yksityispankkiasiakkaiden sekä startupien yhdistäminen tarjoaa yrityksille paitsi mahdollisuuksia rahoituksen hankintaan, myös vahvaa asiantuntemusta ja kokemusta kasvuhankkeiden edistämiseen. Ohjelmassa on tähän mennessä ollut mukana yli 120 startup-yritystä ja vajaat 100 yksityispankkimme asiakasta.

 

Tutustu Hub Invest -ohjelmaan

Kestävän yrittämisen asialla

+Impact

+Impact on Pohjoismaiden suurin Impact-yrittäjien verkosto, jonka avulla tuemme startupeja, jotka yrittävät aktiivisesti ratkoa kestävän kehityksen haasteita.

+Impactin kautta yrittäjät saavat mentorointi-ja sparrausapua liiketoimintansa kehittämiseen eri alojen asiantuntijoilta. Alustalla on tällä hetkellä mukana yli 700 asiantuntijaa liiketoiminnan kehittämisestä lakiasiainosaajiin ja markkinoinnin ammattilaisiin. Alustan ja palvelujen käyttö on maksutonta yrittäjille ja mentoreille.

 

Tutustu +Impactiin


Ota meihin yhteyttä!


growth@danskebank.fi

Kiinnostuitko? Tervetuloa asiakkaaksemme.