Koronavirus ja yrityksen pankkiasiat

Koronaviruksen aiheuttaman erityistilanteen vuoksi Danske Bank tarjoaa erilaisia vaihtoehtoja asiakkaillemme. Tuemme esimerkiksi säännölliset tulonsa tilapäisesti työttömyyden tai lomautuksen vuoksi menettäneitä henkilöasiakkaita ja yrityksiä, jotka tarvitsevat lisälikviditeettiä kysynnän laskun tai tilausten peruutusten vuoksi.

Lue lisää: Danske Bank tarjoaa tukea ja joustavuutta koronaviruksen vaikutuksiin asiakkailleen

Huom. Asiakaspalvelumme on ruuhkautunut ja pahoittelemme, että sekä rahoitus- että lyhennysvapaahakemusten käsittelyssä kestää tavallista pidempään. Huomioithan, että vastaamme viesteihin saapumisjärjestyksessä ja toivomme, ettet lähettäisi meille samasta asiasta useaa viestiä, sillä se ruuhkauttaa käsittelyämme entisestään. Kiitos kärsivällisyydestäsi!

Koronavirus on houkutellut huijarit esiin hyödyntämään ihmisten hätää ja epävarmuutta. Muistathan siis olla erityisen tarkkana myös tietoturvaan liittyvissä asioissa! Lue lisää: Koronavirus on saanut myos huijarit ja rikolliset liikkeelle.

Miten koronavirus vaikuttaa henkilöasiakkaan pankkipalveluihin?
Lue lisää ajankohtaisista ohjeista, neuvoista sekä muutoksista.

Miten koronaviruksen aiheuttama poikkeuksellinen tilanne vaikuttaa makrotalouteen?
Tutustu päivittyvään koosteeseen koronaviruksen vaikutuksista.

Tukea ja joustavuutta koronaviruksen vaikutuksiin

Koronaviruksen aiheuttaman erityistilanteen vuoksi Danske Bank tarjoaa laajennettua tukea ja neuvontapalveluita henkilö- ja yritysasiakkaille, jotka kärsivät epidemian taloudellisista vaikutuksista.

Yrityksille helpotuksia maksuohjelmiin ja korotusta luottojen limiitteihin

Tarjoamme erilaisia vaihtoehtoja tukeaksemme yrityksiä, jotka tarvitsevat lisälikviditeettiä kysynnän laskun tai tilausten peruutusten vuoksi. Tarkastelemme kunkin yrityksen tilannetta yksilöllisesti ja arvioimme, kuinka voimme auttaa heitä parhaiten. Teemme tarvittaessa esimerkiksi muutoksia yritysasiakkaiden maksuohjelmiin, luotollisten tilien limiitteihin tai muihin käyttöpääomalimiitteihin.

Tarjoamme väliaikaista lyhennysvapaata yrityksesi lainaan, jolloin maksat lainastasi ainoastaan koron. Voit myös hakea korotuksia luotollisten tilien limiitteihin tai muihin käyttöpääomalimiitteihin alla olevan yhteydenottolomakkeen kautta.

Yrittäjille tukea henkilökohtaisen talouden tasapainotuksessa

Yrittäjille tarjoamme yrityslainan maksuohjelmien sekä luottojen limiittien korotuksen lisäksi myös tukea henkilökohtaiseen talouteen. Voit hakea henkilöasiakkaan verkkopankissa esimerkiksi maksutta luottokortin luottorajan korotusta, tilapäistä maksuvapaata tai jopa kuuden kuukauden lyhennysvapaata asuntolainaasi. Voit myös hakea tarvittaessa uutta luottokorttia tai käyttölainaa.

PK-yrityksen muistilista - rahoitus, tuki ja neuvonta poikkeustilanteessa

Mistä ja miten yritys saa tukea koronaviruskriisin keskellä? Poikkeustilanne on vaikuttanut, ja vaikuttaa lähitulevaisuudessakin lähes jokaisen yrityksen ja yrittäjän arkeen. Kokosimme tälle sivulle sinulle kattavan tietopaketin yritysten rahoituksesta, tukimahdollisuuksista ja neuvonnasta.

Ohjeita ja suosituksia pankkiasiointiin

Haluamme omalta osaltamme estää tartuntatautien, kuten koronaviruksen ja influenssan leviämistä sillä asiakkaidemme ja asiantuntijoidemme terveys ja hyvinvointi on meille ehdottoman tärkeää.

Asiakastapaamiset

Noudatamme viranomaisten suositusta ja pyrimme pitämään henkilökohtaiset tapaamiset minimissä. Pidämme yhteyttä asiakkaisiimme ensisijaisesti etäyhteyksillä puhelimitse ja verkkotapaamisina.

Yritysasiakkaiden asiakaspalvelu

Valitettavasti asiakaspalvelussamme on nyt tavallista pidempi jonotusaika. Muistathan, että voit jättää meille yhteydenottopyynnön myös alla olevan lomakkeen kautta.

Yhteystietomme

 • Yrityspalvelut ja asiakastuki

  Yrityspalvelut ja asiakastuki

  Danske Bankin yrityspalvelut, District-asiakastuki

  0100 2580

  ma–pe 8–18 (pvm/mpm)
  ulkomailta: +358 100 2580

  Ohjelma- ja aineistosiirtopalvelujen tuki
  0600 12525

  ma–pe 8–17 (1,19 €/min + pvm/mpm)
  ulkomailta: +358 600 12525

  Korttien katoamisilmoitukset ja sulkupalvelu 24h
  0200 2585
  (pvm/mpm)
  ulkomailta: +358 200 2585

 • Finanssikeskukset

  Finanssikeskukset

  0100 2580
  ma–pe 8–18 (pvm/mpm)

  Helsinki  |  Televisiokatu 1, 00240, HELSINKI

  Etelä-Suomi  |  Televisiokatu 1, 00240, HELSINKI

  Länsi-Suomi Turku, Pori  |  Yliopistonkatu 18, 20100 TURKU

  Pohjanmaa Vaasa, Seinäjoki, Kokkola  |  Rewell Center 202, 65100 VAASA

  Sisä-Suomi Tampere, Jyväskylä, Hämeenlinna  |  Hämeenkatu 9, 3. kerros, 33100 TAMPERE

  Kaakkois-Suomi Lahti, Kotka, Kouvola, Lappeenranta  |  Aleksanterinkatu 8, 15110 LAHTI

  Itä-Suomi Kuopio, Joensuu, Mikkeli  |  Puijonkatu 19 B, 4. kerros, 70100 KUOPIO

  Pohjois-Suomi Oulu, Rovaniemi, Kemi, Kajaani  |  Pakkahuoneenkatu 13, 90100 OULU