Omistajanvaihdos hallitusti ja kannattavasti

Yrityksen omistajanvaihdoksessa on hyvä olla suunnitelmallinen.

Varautumalla ajoissa yrityksen sukupolvenvaihdokseen tai myyntiin voidaan omistajan vaihtuminen hoitaa sujuvasti ja kannattavasti sekä samalla varmistaa yrityksen elinvoimaisuus.

Suunnitelmallisuus tuo mielenrauhaa ja samalla varmistut omistajanvaihdoksen vaikutuksista omaan ja perheesi talouteen. Varautumalla ennakkoon varmistat parhaan mahdollisen lopputuloksen sinun asettamista lähtökohdista, puhutaanpa sitten taloudellisesta lopputulemasta, perillisten huomioimisesta tai yrityksen henkilöstöstä, asiakkaista ja muista sidosryhmistä. Luopuminen yrityksestä tapahtuu hallitusti kun riskit on ymmärretty, rajattu ja hallinnassa.

Matka onnistuneeseen omistajanvaihdokseen edellyttää oikeita neuvoja oikeassa vaiheessa. Me uskomme, että hyvä omistajanvaihdos perustuu oman ja perheen tilanteen ymmärtämiseen sekä tavoitteiden ja haaveiden selkiyttämiseen ja huomioimiseen toteuttamisessa.

Yhdessä yhteistyökumppaneidemme kanssa palvelumme kattavat kaiken, mitä tarvitset onnistuneen omistajanvaihdoksen toteuttamiseksi.

Minkälaisen omistajanvaihdosprosessin sinä haluat kokea? Ota yhteyttä asiantuntijoihimme, rakennetaan sinun yrityksellesi ja sinun taloudellesi sopiva suunnitelma yhdessä. Lähetä viestä sähköpostitse omistajanvaihdospalvelu@danskebank.fi.


Muut neuvomme omistajanvaihdokseen:

Omistajanvaihdos on aina ajankohtainen asia

Lue myös


Kiinnostuitko? Tervetuloa asiakkaaksemme.