Snart välkomnar vi dig till District

Business Online kommer snart att övergå till District, vår nya finansiella plattform för företag. District förser dig med alla delar du känner till och gillar i Business Online – Du får också en plattform som är förberedd för framtidens möjligheter.

Du behöver inte göra något för att övergå till District. Du får District automatiskt och all din data och samtliga funktioner från Business Online överförs till District.

74E3F845059B2C01

När får du District?

Fyra veckor innan du får tillgång till District kan du se tillgångsdatumet under ”Kontaktuppgifter” på förstasidan i Business Online.

Vänligen notera att datumet kan komma att ändras. Du kommer informeras via förstasidan i Business Online om detta händer.

Har du frågor?

Vi hjälper dig gärna vid eventuella frågor om District.

Kontakta oss på 0100 2580 mån-fre 8–18 (service på finska).

Du kommer att känna dig som hemma från första början

Du behöver inte göra något för att övergå till District – du får District automatiskt. När du loggar in kommer alla funktioner från Business Online att finnas där. Det här betyder att du kan använda dig av District direkt, precis som du gör med Business Online idag. 

Hur loggar du in i District?

När du får tillgång till District loggar du in på samma sätt som i Business Online och med samma inloggningsuppgifter. Inloggningen sker via inloggningsmenyn, menyval Business Online eller District.

 

People sitting on a bench

 

Vad är nytt?

När du loggar in i District möts du av en ny förstasida – en instrumentbräda som ger dig en förbättrad finansiell överblick samt gör det lättare att hantera ekonomin.

Du kan enkelt justera din förstasida genom att lägga till, flytta eller byta ut widgets, alltså boxar med innehåll som gör det lätt för dig att se information och nå funktioner du använder ofta.

I vänstermenyn har du tillgång till samma funktioner som i toppmenyn i Business Online.

Har ditt företag Business Online-avtal i andra länder?

Om ditt företag har Business Online-avtal i andra länder, vänligen notera att användare på de avtalen kan få District senare.

 

Se hur District fungerar  

DD4FB64E059B2C01

 

En ny finansiell plattform för företag

District är byggd för att klara en värld i ständig förändring. En värld med nya utmaningar, förändrade krav, olika operativa uppgifter och en ökad risk för bedrägerier.

Genom District tar vi första steget mot en ny integrerad finansiell plattform för alla våra företagskunder – en plattform som är utformad för att koppla samman din finansiella data och möta dina framtida behov.

Över tid kommer ytterligare funktioner och tjänster läggas till i District som även är byggt för att kunna hantera lösningar från andra finansiella leverantörer i framtiden.

Frågor och svar

Intresserad?
Välkommen som kund.

Content is loading
Show more rows: All table rows are already visible for screen readers.
Show less rows: All table rows are already visible for screen readers.