Pankkitunnukset

Pankkitunnukset ovat sähköinen henkilötodistuksesi ja allekirjoituksesi Danske Bankin verkkopankissa ja asiakaspalvelussa, sekä muissa verkkopalveluissa. Ne ovat henkilökohtaiset, eikä niitä saa luovuttaa kenenkään muun käyttöön.

Pankkitunnuksilla voit myös maksaa ostoksiasi verkossa ja tunnistautua useiden muiden palveluntarjoajien verkkopalveluissa.

Pankkitunnukset muodostuvat


Saat ensimmäiset pankkitunnukset vain käymällä henkilökohtaisesti Danske Bankin konttorissa. Ota mukaasi passisi.


Ensimmäinen, kertakäyttöinen salasana on voimassa 30 päivää. Kirjaudu tänä aikana verkkopankkiin ja vaihda salasanasi. Salasanan vaihdon voit tehdä ainoastaan verkkopankissa. Salasanaksi voit valita mieleisesi nelinumeroisen luvun.

 

Ottaessasi käyttöön Danske ID -tunnistussovelluksen, luot itsellesi erillisen nelinumeroisen PIN-koodin. Jatkossa avaat tällä koodilla Danske ID:n. Huomaathan, että kyseessä on pankkitunnuksista erillinen salasana. Pankkitunnustesi käyttäjätunnus ja salasana säilyvät ennallaan.

Voit käyttää pankkitunnuksiasi pankin sähköisissä palveluissa, kuten verkko- ja mobiilipankissa. Lisäksi voit käyttää tunnuksiasi verkkokaupoissa verkkomaksuun ja luottokorttimaksujen vahvistamiseen (3d secure). Pankkitunnuksia voi käyttää myös sähköisessä asioinnissa eri viranomaisten ja palveluntarjoajien palveluihin tunnistautuessa (esim. Kela, Verohallinto, Omakanta, puhelinoperaattorit jne.).

Tunnistautumisen avulla varmistetaan henkilöllisyytesi, ja voit asioida verkossa turvallisesti.

 

Ensimmäinen kirjautuminen

 • Ottaessasi pankkitunnukset käyttöön, vaihda kuoressa saamasi salasana sellaiseen nelinumeroiseen lukuun, joka sinun on jatkossa helppo muistaa. Kuoressa saamasi salasana on voimassa 30 päivää. Vaihda siis tilalle oma salasanasi mahdollisimman pian.

 

  Entä jos salasana unohtuu?

  • Voit tehdä uudelleentilauksen verkon tai asiakaspalvelun kautta. Toimitamme lähetyksen kirjattuna saantitodistuslähetyksenä postiin ja veloitamme lähetyksestä hinnaston mukaisen palvelumaksun.
  • Voit myös noutaa salasanan konttoristamme. Veloitamme uusinnasta hinnaston mukaisen palvelumaksun.
  • Halutessasi voit myös estää pankkitunnusten käytön lukitsemalla ne.

Tutustu tarkemmin

Tule asiakkaaksemme!
Ota yhteyttä, avataan sinulle sopivat palvelut. Huomaat, miten helppoa se on.

Tule asiakkaaksi
Ota yhteyttä
0200 2580

Chattaa kanssamme

​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​Säästäminen ja sijoittaminen Lainat Tilit, kortit ja pankkitunnukset

 

 

Ota yhteyttä

Soita meille Varaa aika neuvotteluun
 • Sijoituslinja
  0200 2000
 • Uudet asiakkaat
  0100 1580

Löydä meidät

Löydä lähin konttori

Usein kysyttyä

Tileistä Korteista Palveluistamme
​​​