Vaadi sijoituspalvelua, joka tarjoaa vapautta

Kun sijoitat kanssamme, sinulla on vapaus valita juuri itsellesi sopivat palvelut. Rakennetaan yhdessä sinulle yksilöllinen sijoitussuunnitelma. Sijoitetaan yhdessä – sinun tavallasi.

Ota yhteyttä

Voit myös soittaa Sijoitusasiantuntijakeskukseemme 0200 2000 (pvm/mpm) ma–pe 8–20, la 10–16.

Miten sinä haluat sijoittaa?

Sijoitan itse

Haluan huolehtia sijoituksistani itse omien päätösteni pohjalta. Arvostan monipuolisia ja helppokäyttöisiä digitaalisia palveluja, joilla voin seurata sijoituksieni kehitystä.

Tutustu

Sijoitamme yhdessä

Haluan laatia sijoitussuunnitelman yhdessä asiantuntijan kanssa ja osallistua aktiivisesti sijoitusteni hoitamiseen. Arvostan digitaalisten kanavien kautta tai henkilökohtaisesti saamaani sijoitusneuvontaa.

Tutustu

Sijoitamme puolestasi

Haluan laatia sijoitussuunnitelman asiantuntijan avulla ja jättää suunnitelman toteuttamisen ammattilaiselle. Arvostan  sitä, että voin keskittyä elämässäni muuhun kuin sijoitusteni aktiiviseen hoitamiseen.

Tutustu

Sijoitustuotteet

 • Osakkeet

  Ostaessasi osakkeita ostat osan yhtiötä, ja saat tuottoa osingoista ja osakkeen arvonnoususta. Luotettava kaupankäyntijärjestelmä tarjoaa 25 kaupankäynnin kohteena olevaa markkinaa, joille kaikille sama välityspalkkio.

  Lue lisää

  Rahastot

  Rahaston avulla pääset jo pienellä summalla osalliseksi ammattilaisten osaamisesta. Rahaston tuotto perustuu sen sijoitusten tuottoihin eli korkoihin, osinkoihin sekä sijoituskohteiden arvonnousuihin tai -laskuihin.

  Lue lisää

  ETF:t

  ETF:t ovat pörssinoteerattuja rahastoja, jotka on noteerattu pörssissä kuten osakkeet. ETF:t mukailevat yleensä jotain tiettyä osakeindeksiä, joka mittaa tietyn markkinan, maantieteellisen alueen tai esimerkiksi toimialan kehitystä.

  Lue lisää

Onko sijoittaminen sinulle uutta?

Löydät vastauksia sijoittamiseen ja sen aloittamiseen oppaistamme. Tutustu oppaiden sisältöön, niin olet valmiimpi vaurastumaan.


Aloita sijoittaminen

Kun sijoitat kanssamme, sinulla on vapaus valita juuri itsellesi sopivat palvelut. Voit joko sijoittaa itse, asiantuntijoiden neuvonnan pohjalta tai antaa varallisuutesi asiantuntijoiden hoidettavaksi.

Ota yhteyttä

Voit myös soittaa Sijoitusasiantuntijakeskukseemme 0200 2000 (pvm/mpm) ma–pe 8–20, la 10–16.

Tutustu tosielämän sijoitustarinoihin

Katso myös nämä