Vaadi sijoituspalvelua, joka tarjoaa vapautta

Kun sijoitat kanssamme, sinulla on vapaus valita juuri itsellesi sopivat palvelut. Rakennetaan yhdessä sinulle yksilöllinen sijoitussuunnitelma. Sijoitetaan yhdessä – sinun tavallasi.

Ota yhteyttä

Voit myös soittaa Sijoitusasiantuntijakeskukseemme 0200 2000 (pvm/mpm) ma–pe 8–20, la 10–16.

Valitse oma tapasi sijoittaa

Omatoimisesti

Huolehdit sijoituksistasi itse. Saat käyttöösi kattavat digitaaliset työvälineet sijoitusten tekemiseen ja niiden kehityksen seuraamiseen.

Tutustu

Yhdessä kanssamme

Asiantuntijat auttavat sinua valitsemaan sopivat sijoitusvaihtoehdot. Saat neuvontaa digitaaliseesti tai henkilökohtaisesti – miten itse haluat.

Tutustu

Sijoitamme puolestasi

Laadit kanssamme sijoitussuunnitelman, jonka jälkeen varojasi hoitaa ammattimainen salkunhoitaja. Voit keskittyä muuhun kuin sijoitusten hoitamiseen.

Tutustu

Sijoitustuotteet

 • Osakkeet

  Ostaessasi osakkeita ostat osan yhtiötä, ja saat tuottoa osingoista ja osakkeen arvonnoususta. Luotettava kaupankäyntijärjestelmä tarjoaa 25 kaupankäynnin kohteena olevaa markkinaa, joille kaikille sama välityspalkkio.

  Lue lisää

  Rahastot

  Rahaston avulla pääset jo pienellä summalla osalliseksi ammattilaisten osaamisesta. Rahaston tuotto perustuu sen sijoitusten tuottoihin eli korkoihin, osinkoihin sekä sijoituskohteiden arvonnousuihin tai -laskuihin.

  Lue lisää

  ETF:t

  ETF:t ovat pörssinoteerattuja rahastoja, jotka on noteerattu pörssissä kuten osakkeet. ETF:t mukailevat yleensä jotain tiettyä osakeindeksiä, joka mittaa tietyn markkinan, maantieteellisen alueen tai esimerkiksi toimialan kehitystä.

  Lue lisää

Onko sijoittaminen sinulle uutta?

Löydät vastauksia sijoittamiseen ja sen aloittamiseen oppaistamme. Tutustu oppaiden sisältöön, niin olet valmiimpi vaurastumaan.


Aloita sijoittaminen

Kun sijoitat kanssamme, sinulla on vapaus valita juuri itsellesi sopivat palvelut. Voit joko sijoittaa itse, asiantuntijoiden neuvonnan pohjalta tai antaa varallisuutesi asiantuntijoiden hoidettavaksi.

Ota yhteyttä

Voit myös soittaa Sijoitusasiantuntijakeskukseemme 0200 2000 (pvm/mpm) ma–pe 8–20, la 10–16.

Tutustu tosielämän sijoitustarinoihin

Katso myös nämä