Vaadi parempaa pankkipalvelua!

Danske Bankissa voit hoitaa pankkiasiasi juuri niin kuin sinulle sopii. Me uskomme, että taloudellinen mielenrauha kuuluu kaikille, ja sen edistäminen auttaa Suomea ja suomalaisia keskittymään olennaiseen – omaan elämäänsä. Digitaaliset palvelumme mahdollistavat sen, että voit hoitaa pankkiasioitasi vaikkapa kotisohvaltasi. Saat meiltä laina-arvion nopeasti ja tulet asiakkaaksi helposti verkossa, me hoidamme myös pankin vaihdon puolestasi. Danske Bankin asuntolaina joustaa elämäsi mukana. Autamme myös löytämään juuri sinulle oikean tavan säästää ja sijoittaa. Parhaat laina- ja sijoitusasiantuntijamme ovat apunasi myös iltaisin ja lauantaisin – olitpa sitten missä tahansa. Mitä enemmän kanssamme asioit, sitä enemmän hyödyt.


Tutustu asiakkuuteen Danske Bankissa

Lue lisää

Tule asiakkaaksi

Voit tulla asiakkaaksemme toisen pankin pankkitunnuksilla verkossa. Hoidamme myös pankin vaihdon puolestasi, eikä sinun tarvitse nähdä turhaa vaivaa. 

Tule asiakkaaksi

Akavan jäsenliittojen jäsenille

Akavalaisena saat meiltä asuntolainan aina edullisemmin kuin ilman jäsenyyttä. Edut koskevat sekä uusia että olemassaolevia lainoja. Hae uutta lainaa tai siirrä lainasi Danske Bankiin.

Tutustu etuihin

Kilpailuta asuntolainasi hetkessä

Asuntolainan kilpailuttaminen on nopeaa ja helppoa. Hae lainaa – hoidamme pankin vaihdon puolestasi.

Hae lainaa

Tutustu Danske Bankin tietosuojatiedotteeseen. Tiedotteessa kuvataan, miten keräämme, käytämme, säilytämme ja suojaamme henkilöasiakkaiden henkilötietoja.

Kiinnostuitko?
Tervetuloa Danske Bankiin.