Vaadi parempaa pankkipalvelua!

Parhaat laina- ja sijoitusasiantuntijamme ovat apunasi myös iltaisin ja lauantaisin – olitpa sitten missä tahansa. Verkkotapaamiset asiantuntijoidemme kanssa, sähköinen allekirjoitus ja jatkuvasti kehittyvät mobiilipalvelumme mahdollistavat sen, että voit hoitaa pankkiasioitasi kotisohvaltasi. Saat meiltä laina-arvion nopeasti ja tulet asiakkaaksi helposti verkossa. Hoidamme myös pankin vaihdon puolestasi, eikä sinun tarvitse nähdä turhaa vaivaa. Danske Bankin asuntolaina joustaa sinun elämäsi mukana. Autamme löytämään juuri sinulle oikean tavan säästää ja sijoittaa. Mitä enemmän kanssamme asioit, sitä enemmän hyödyt. Danske Bankissa voit hoitaa pankkiasiasi juuri niin kuin sinulle sopii.


Tutustu asiakkuuteen Danske Bankissa

Lue lisää

Tule asiakkaaksi

Voit tulla asiakkaaksemme toisen pankin pankkitunnuksilla verkossa. Hoidamme myös pankin vaihdon puolestasi, eikä sinun tarvitse nähdä turhaa vaivaa. 

Tule asiakkaaksi

Akavan jäsenliittojen jäsenille

Akavalaisena saat meiltä asuntolainan aina edullisemmin kuin ilman jäsenyyttä. Edut koskevat sekä uusia että olemassaolevia lainoja. Hae uutta lainaa tai siirrä lainasi Danske Bankiin.

Tutustu etuihin

Kilpailuta asuntolainasi hetkessä

Asuntolainan kilpailuttaminen on nopeaa ja helppoa. Hae lainaa – hoidamme pankin vaihdon puolestasi.

Hae lainaa

Tutustu 25.5.2018 voimaan astuneeseen tietosuojatiedotteeseen. Tiedotteessa kuvataan, miten keräämme, käytämme, säilytämme ja suojaamme henkilöasiakkaiden henkilötietoja.