Tervetuloa Danske Etuohjelmaan!

Sinä valitset mitä palveluita käytät

Mitä enemmän kanssamme asioit, sitä enemmän hyödyt.

Danske Etuohjelmassa on neljä etutasoa. Oma etutasosi määräytyy lainojen, säästöjen, vakuutussäästöjen ja sijoitusten yhteenlasketun määrän mukaan*.

Yhdessä puolison kanssa

Kun liitytte Etuohjelmaan kotitaloutena asiointinne Danske Bankissa lasketaan yhteen ja voitte molemmat päästä korkeammalle etutasolle kuin yksin liittyessänne.

Nuorille on lisäksi omat etupaketit.

Valitse sinulle sopivat palvelut

Kun liityt Etuohjelmaan voit valita käyttöösi haluamasi päivittäispalvelupaketin, jonka hinta on sitä edullisempi, mitä ylemmällä etutasolla olet.

Tutustu Etuohjelman etuihin ja päivittäispalvelupaketteihin

Lataa esite

Laske, millä etutasolla olet

Lainat Asuntolaina, autolaina, opintolaina, jne
0EUR
Vakuutussäästöt Vapaaehtoinen eläkevakuutus ja sijoitusvakuutukset.
0EUR
Säästöt Palkka- ja säästötilit sekä talletukset.
0EUR
Sijoitukset Sijoitusten yhteisarvo osakkeina, obligaatioina, rahastoina jne.
10.887EUR
Yhteensä
10.887EUR

Oma etutasosi määräytyy yhteenlasketun asiointimääräsi mukaan. Voit liittyä Danske Etuohjelmaan myös puolisosi kanssa kotitaloutena. Tällöin asiointinne määrä lasketaan yhteen ja hyödytte yhdessä enemmän.

Etutaso 1

Kun yhteenlaskettu asiointisi on 0 - 9.999,99 euroa olet etutasolla yksi
Tutustu etuihisi

Etutaso 2

Kun yhteenlaskettu asiointisi on 10.000 – 49.999,99 euroa olet etutasolla kaksi
Tutustu etuihisi

Etutaso 3

Kun yhteenlaskettu asiointisi on 50.000 – 149.999,99 euroa olet etutasolla kolme
Tutustu etuihisi

Etutaso 4

Kun yhteenlaskettu asiointisi on yli 150.000 euroa olet ylimmällä etutasolla neljä
Tutustu etuihisi

Private Banking

Kun yhteenlaskettu asiointisi on yli 400.000 euroa, tarjoamme sinulle ja perheellesi yksilöllistä ja kokonaisvaltaista Danske Bank Private Banking -varallisuudenhoitoa.
Tutustu Danske Bank Private Banking

Tarvitsetko lisätietoja?

Jos sinulla on kysyttävää etuohjelmasta, chattaa kanssamme tai soita asiakaspalveluumme 0200 2580 ma–pe 8-16 (pvm/mpm)

Danske Bankin asiakkaat

Mikäli olet jo asiakkaamme etkä ole liittynyt Etuohjelmaan, teet sen helpoiten verkkopankissa. Kirjaudu verkkopankkiin ja liity Danske Etuohjelmaan.

Tervetuloa asiakkaaksi Danske Bankiin

Voit liittyä etuohjelmaan suoraan verkossa tai ottaa yhteyttä ja sopia tapaamisen.

Tule asiakkaaksi verkossa

ETUOHJELMA

Tutustu etutasoihin

Tarvitsetko vain rajoitetut peruspankkipalvelut?

Kuluttaja-asiakkaalla on oikeus talletuspankkien tarjoamiin peruspankkipalveluihin. Palveluihin kuuluvat perusmaksutili ja siihen liittyvä tilinkäyttöväline (kuten debit-kortti ja verkkopankkitunnukset), mahdollisuus nostaa käteistä, maksutapahtumien toteuttaminen sekä sähköinen tunnistusväline. Peruspankkipalveluita eivät sitä vastoin ole esimerkiksi luotolliset tilit tai erilaiset luottokortit.

* Asioinnin laajuuden määrittelyn lähtökohtana käytetään toissa kuukauden asioinnin laajuuden keskiarvoa. Määrittelyssä otetaan huomioon seuraavat henkilöasiakastuotteet: Danske Bankissa olevat talletukset, Danske Invest Rahastoyhtiön hallinnoimien rahasto-osuuksien markkina-arvo, Danske Bankista hankittujen Henkivakuutusosakeyhtiö Mandatumin sijoitus- ja eläkevakuutusten markkina-arvo, Danske Bankin arvopaperisäilytyksessä olevien joukkolainojen jäljellä oleva pääoma, Danske Bankin arvopaperisäilytyksessä olevien pörssiosakkeiden markkina-arvo, Danske Financessa olevien rahoitussopimusten jäljellä oleva pääoma, Danske Bankissa olevien velkakirjalainojen jäljellä oleva pääoma, luottokorttien korollinen saldo, luotollisen tilin ja käyttölainan käytössä oleva saldo.

** Maksutapaedun avulla saat alennusta päivittäis- ja rahoituspalvelumaksuistasi, kuitenkin enintään pankille tarkastelujakson aikana maksamiesi päivittäis- ja rahoituspalvelumaksujen yhteismäärän. Palautus maksetaan käyttötilillesi (palvelumaksutilille).

Kiinnostuitko?
Tervetuloa Danske Bankiin.