Pankkitunnukset

Pankkitunnukset ovat sähköinen henkilötodistuksesi ja allekirjoituksesi Danske Bankin verkkopankissa ja asiakaspalvelussa sekä muissa verkkopalveluissa. Pankkitunnukset ovat henkilökohtaiset, eikä niitä saa luovuttaa kenenkään muun käyttöön.

Pankkitunnukset muodostuvat

Saat ensimmäiset pankkitunnukset vain asioimalla henkilökohtaisesti Danske Bankin konttorissa. Ota mukaan henkilöllisyystodistuksesi.

Ensimmäinen kertakäyttöinen salasana on voimassa 30 päivää, jonka aikana sinun tulee kirjautua verkkopankkiin ja vaihtaa salasanasi. Salasanan vaihdon voi tehdä ainoastaan verkkopankissa. Pysyväksi salasanaksi voit valita haluamasi nelinumeroisen luvun.

Ottaessasi käyttöön Danske ID -tunnistussovelluksen, luot itsellesi erillisen nelinumeroisen PIN-koodin, jolla avaat sovelluksen jatkossa. Huomaathan, että kyseessä on pankkitunnuksista erillinen salasana. Pankkitunnustesi käyttäjätunnus ja salasana säilyvät ennallaan.

Voit käyttää pankkitunnuksiasi pankin sähköisissä palveluissa, kuten verkko- ja mobiilipankissa. Lisäksi voit käyttää tunnuksiasi verkkokaupoissa verkkomaksuun ja korttimaksujen vahvistamiseen. Pankkitunnuksia voi käyttää myös sähköisessä asioinnissa eri viranomaisten ja palveluntarjoajien palveluihin tunnistautuessa, kuten Kela, Verohallinto, Omakanta ja puhelinoperaattorit.

Tunnistautumisen avulla varmistetaan henkilöllisyytesi ja voit asioida verkossa turvallisesti.​

 
Tällä lomakkeella voit tilata uuden henkilöasiakkaan pankkitunnusten salasanan lukkiutuneen tai unohtuneen salasanan tilalle. Täytä lomakkeen tiedot ja klikkaa "Lähetä" -painiketta. Pakolliset tiedot on merkitty tähdellä (*). Jos hoidat yrityksen asioita, lue lisätietoa yrityspankkitunnuksista.


Henkilötiedot
Henkilötunnus: *
Jos sinulla ei ole suomalaista henkilötunnusta, käy henkilökohtaisesti lähimmässä Danske Bankin konttorissa tai soita puhelinpalveluun.
Nimi: *

Toimitustiedot
Lähiosoite: *
Postinumero ja -toimipaikka: *
Maa: *

Yhteystiedot
Täytä matkapuhelin- tai muu puhelinnumerosi tai molemmat
Matkapuhelinnumero:
Muu puhelinnumero:

Sopimusehdot

Tutustu tarkemmin

Tule asiakkaaksemme!
​Ota yhteyttä, avataan sinulle sopivat palvelut. Huomaat, miten helppoa se on.
​​
Tule asiakkaaksi
Ota yhteyttä
0200 2580

Chattaa kanssamme

​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​Säästäminen ja sijoittaminen Lainat Tilit, kortit ja pankkitunnukset

 

 

Ota yhteyttä

Soita meille Varaa aika neuvotteluun
  • Sijoituslinja
    0200 2000
  • Uudet asiakkaat
    0100 1580

Löydä meidät

Löydä lähin konttori

Usein kysyttyä

Tileistä Korteista Palveluistamme
​​​