Pankkitunnukset

Pankkitunnukset ovat sähköinen henkilötodistuksesi ja allekirjoituksesi Danske Bankin verkkopankissa ja asiakaspalvelussa sekä muissa verkkopalveluissa. Pankkitunnukset ovat henkilökohtaiset, eikä niitä saa luovuttaa kenenkään muun käyttöön.

Pankkitunnukset muodostuvat

Saat ensimmäiset pankkitunnukset vain asioimalla henkilökohtaisesti Danske Bankin konttorissa. Ota mukaan henkilöllisyystodistuksesi.

Ensimmäinen kertakäyttöinen salasana on voimassa 30 päivää, jonka aikana sinun tulee kirjautua verkkopankkiin ja vaihtaa salasanasi. Salasanan vaihdon voi tehdä ainoastaan verkkopankissa. Pysyväksi salasanaksi voit valita haluamasi nelinumeroisen luvun.

Ottaessasi käyttöön Danske ID -tunnistussovelluksen, luot itsellesi erillisen nelinumeroisen PIN-koodin, jolla avaat sovelluksen jatkossa. Huomaathan, että kyseessä on pankkitunnuksista erillinen salasana. Pankkitunnustesi käyttäjätunnus ja salasana säilyvät ennallaan.

Voit käyttää pankkitunnuksiasi pankin sähköisissä palveluissa, kuten verkko- ja mobiilipankissa. Lisäksi voit käyttää tunnuksiasi verkkokaupoissa verkkomaksuun ja korttimaksujen vahvistamiseen. Pankkitunnuksia voi käyttää myös sähköisessä asioinnissa eri viranomaisten ja palveluntarjoajien palveluihin tunnistautuessa, kuten Kela, Verohallinto, Omakanta ja puhelinoperaattorit.

Tunnistautumisen avulla varmistetaan henkilöllisyytesi ja voit asioida verkossa turvallisesti.​

 

Ensimmäinen kirjautuminen

 • Ottaessasi pankkitunnukset käyttöön, vaihda kuoressa saamasi salasana sellaiseen nelinumeroiseen lukuun, joka sinun on jatkossa helppo muistaa. Kuoressa saamasi salasana on voimassa 30 päivää. Vaihda siis tilalle oma salasanasi mahdollisimman pian.

 

  Entä jos salasana unohtuu?

  • Voit tehdä uudelleentilauksen verkon tai asiakaspalvelun kautta. Toimitamme lähetyksen kirjattuna saantitodistuslähetyksenä postiin ja veloitamme lähetyksestä hinnaston mukaisen palvelumaksun.
  • Voit myös noutaa salasanan konttoristamme. Veloitamme uusinnasta hinnaston mukaisen palvelumaksun.
  • Halutessasi voit myös estää pankkitunnusten käytön lukitsemalla ne.

Tutustu tarkemmin

Tule asiakkaaksemme!
​Ota yhteyttä, avataan sinulle sopivat palvelut. Huomaat, miten helppoa se on.
​​
Tule asiakkaaksi
Ota yhteyttä
0200 2580

Chattaa kanssamme

​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​Säästäminen ja sijoittaminen Lainat Tilit, kortit ja pankkitunnukset

 

 

Ota yhteyttä

Soita meille Varaa aika neuvotteluun
 • Sijoituslinja
  0200 2000
 • Uudet asiakkaat
  0100 1580

Löydä meidät

Löydä lähin konttori

Usein kysyttyä

Tileistä Korteista Palveluistamme
​​​